Z festivalu Trutnov

Z festivalu Trutnov

20. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tisícovky příznivců rockové hudby o víkendu proudily do trutnovského areálu Na Bojišti.
Tisícovky příznivců rockové hudby dnes proudily do trutnovského areálu Na Bojišti, kde po čtvrteční hudební "ochutnávce" okořeněné vystoupením britských Killing Joke naplno začal program 19. ročníku mezinárodního Open Air Music Festivalu.

Ještě dlouho před nástupem hlavních hvězd, jimiž jsou domácí The Plastic People of the Universe a američtí The Presidents of the USA, pořadatelé hlásili příchod desetitisícího diváka. "Překvapilo nás to, tolik lidí jsme tu tak brzo v pátek ještě neměli," řekla ČTK Eva Navrátilová z pořádající agentury.

Kromě příznivého počasí se organizátorům zřejmě zúročilo angažování zahraniční kapely již na neoficiální čtvrteční "zahřívací kolo" přehlídky. "Včera jsme napočítali přes 5000 návštěvníků, což je na čtvrteční večer rekord," konstatovala Navrátilová.

Lidem zřejmě nevadilo, že letos pořadatelé snížili počet scén na tři. Zrušili totiž písničkářské pódium v pivním stanu, na němž v minulých letech uváděl své kolegy Václav Koubek. Do nedělního večera, kdy přehlídka skončí, se před diváky vystřídá sto kapel a zpěváků.

www.festivaltrutnov.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika