We Code Christmas se španělským Miguel Bastida

We Code Christmas se španělským Miguel Bastida

05. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tentokrát půjde o speciální díl, který bude v první řadě vánočním večírkem a zároveň na této akci oslaví svoje narozeniny velmi talentovaná djane Nicola Cloud. 
Vážení příznivci kvalitní hudby, rádi bychom vás pozvali na poslední letošní akci našeho projektu Code. Jedná se opět o akci WE CODE>, kterou připravujeme ve spolupráci s různými kluby v Čechách a na Slovensku.

Miguel Bastida

Headlinerem tohoto speciálního večírku je španělský dj a producent Miguel Bastida, který stoupá vzhůru na poli techna a techhouse velice rychle a to především díky jeho propracovaným groovy setům a také výborné produkci, kterou supportují ikony jako Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna, Umek a další. Jak je zvykem u bookingů partičky Code, tak i tentokrát se jedná o současné velice kvalitní jméno, které vystoupí v České Republice poprvé. Jeho releasy vydávají labely jako SCI+TEC, Toolroom, Bedrock, on sám založil a provozuje label Be One Records. Jak je u Španělů zvykem, prezentuje se energickými sety, které každého vytáhnou na parket a donutí k tanci i zaryté vysedávače na barových stoličkách. 
 

Jako support vystoupí všichni členové Code ve složení Ravic, Flesh, JB, Adam Cloud, Pete Walk, Callboy a Precise Deviant a oslavenkyně Nicola Cloud
Po tři čtvrtě roce se s touto akcí vracíme do legendárního klubu Radost FX, který svým interiérem, dispozicí prostor a vybavením byl, je a bude vždy jedním z těch nejlepších, které u nás máme. Funktion One sound to celé doplní a je jisté, že 16.12. se budeme všichni bavit a užijeme si skvělou atmosféru, která je na akcích Code zvykem.  Doražte klidně dřív, protože začínáme už ve 21:00 v FX lounge nahoře v restauraci (line up brzy zveřejníme). Těšíme se na vás…
 


Event: https://www.facebook.com/events/754693341337966/

Dodal: Olga Špičáková, Radost FX
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WE CODE CHRISTMAS

Pátek 16. 12. 2016
Vystupují:
MIGUEL BASTIDA (ESP), ADAM CLOUD & NICOLA CLOUD, CALLBOY, JB & FLESH, PETE WALK, PRECISE DEVIANT, RAVIC
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika