Silvestr na náplavce s Cargo Gallery

Silvestr na náplavce s Cargo Gallery

07. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
K oslavám příchodu nového roku patří neodmyslitelně i pobyt v pražských ulicích, kdy v houfech brázdící a skvělou náladou hýřící mladí lidé hledají zábavu na neobvyklých a skvělou hudbou prosycených místech.
Je mnoho míst, kam dojdou skoro všichni. A jedním z těch míst je bezesporu pražská náplavka, s neopakovatelnou atmosférou přímého centra města, s hlučící Vltavou a pohledem na skvosty Prahy v celé své noční nasvícené kráse. Kde po celý rok vystupují nejrůznější hudebníci, umělci, bohémové a exoti. A mezi tím vším, září putovní multikulturní monstrum, které je 68 metrů dlouhé, skoro 9 metrů široké, 230 tun vážící a 725 tun nosící, známé jako loď Cargo Gallery!

SILVESTR NA NÁPLAVCE S CARGO GALLERY

Z počátku nesplnitelný sen několika fotografů, kteří s deskami o projektu pod paží hledali blázna, který by jim pomohl zrealizovat vizi vybudování galerie s hudebním klubem. Naštěstí se za podpory Ministerstva pro místní rozvoj a EU tento sen podařilo zrealizovat a proto máte po návratu z její cesty po Německu a českých řekách zase možnost navštěvovat rozličný program Cargo Gallery na pražské náplavce.

Silvestrovský večírek pod názvem HAPPY MOON YEAR, který se na vás chystá, bude hudebně v režii Vychytane.cz Djs crew a jejich hostů. Od osmé hodiny večerní, vás bude tahle veselá banda v undergroundových  rytmech Deep a Tech-house music provázet až do samého rána. A hudebníci, kteří budou samotné Djs doprovázet, vás budou nutit s nimi skákat a odpočítávat slavnostní půlnoc. 

Vychytne.cz Djs Crew, která sdružuje nezávislé umělce naší hudební scény je autorem několika originálních party konceptů a své působení má po celé republice, vám představí několik svých zástupců, kteří umí navodit až hypnotickou atmosféru večera. Jmenovitě to jsou Dj Twin, housový a techno matador naší scény, člen projektu Prague Music Therapy a jeden z nejobsazovanějších Djů Vychytane Djs v doprovodu svého dvorního perkusisty Bongomana Raffaela. Další live projekt večera bude 4BeCome1, zakladatel Crew a skvělý Dj, který brázdí naší scénu již pěknou řádku let. Ten vystoupí s neuvěřitelně nadaným hudebníkem, který je s ním na podiu vidět nejčastěji a kterým je Bohdan Skibinskyy z balkánské kapely Cirkus Problem, jenž aktuálně sklízí jeden obrovský úspěch za druhým. Akrom, bude se svým setem první Dj, kterého na Cargu v roce 2017 uslyšíte a věřte, že to bude petelice jak se sluší a patří. Tento velmi nadaný Dj a producent např. v letošním roce vyhrál celosvětovou soutěž za naší republiku v soutěži Burn Residenci. Dvojka Dolph a Raffael T. alias Dora Djs budou naopak poslední, které v letošním roce uslyšíte. Hosté večera budou manželská dvojka The DLV, která proniká do podvědomí party people svými live video sety a hostováním po celé republice. Thomas Carter, rezident Pekelného baru, vás přivítá jako první Dj této velkolepé oslavy.

Samozřejmostí večera budou Vjs show, dancers, silvestrovské drinky a epický půlnoční ohňostroj, který nebude jistě jen jeden, protože z Carga bude vidět na mnoho dalších míst. 

Je na co se těšit.

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAPPY MOON YEAR BY CARGO GALLERY

Sobota 31. 12. 2016
Vstup: 150,- do půlnoci / 200,- po půlnoci
Vystupují:
Twin with Bongoman Rafael – live, 4BeCome1 with Skibinskyy – live, Akrom, The DLV, Dolph vs. Raffael T. aka Dora Djs, Thomas Carter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika