DC Breaks a Smooth otevřou DnB sezónu 2017

DC Breaks a Smooth otevřou DnB sezónu 2017

14. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský drum&bassový projekt DC Breaks bude prvním hostem v nové sezóně klubu ROXY. DC Breaks aka Dan Haver (D) a Chris Page (C) patří mezi hlavní pilíře Ram Records a to hlavně díky své univerzální produkci sahající od melodických linek přes tvrdší polohy až po neurofunková párty killery.
DC Breaks doplní slovinský producent z Viper Records Smooth  a bohatý český support.

DC Breaks

Předprodeje jsou spuštěny od pondělí 9. prosince 13:00 exkluzivně přes MY ROXY (10% sleva), 24 hodin poté v klasických předprodejích.

Cesta Dana a Chrise (DC Breaks) na drum&bassový vrchol vedla především přes rozmanité playlisty, do kterých se měli šanci zařadit. Typičtější tvrdší poloha jako v případě šlapavé pecky Swag nebo hymny roku 2014 Lock In dostala Frictiona a především Andyho C, který vytáhl DC Breaks mezi hlavní producentské projekty Ram records.  širší publikum zaujali zase přes rádia, která masivně podporovala melodičtější kousky jako Burning nebo Faithless feat. Bianca. Ať tvrdší nebo jemnější, sety DC Breaks mají vždy jedinečný groove. V Praze bude celý projekt reprezentovat Chris Page v dj setu.

Smooth bude druhým tahákem noci a je se na co těšit. Smooth je nejen vynikající producent (Drone), autor remixů (James Arthur - Get Down), ale především skvělý dj, o čemž už jsme se v ČR mohli několikrát přesvědčit.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DC BREAKS

Pátek 27. 1. 2017
Vstup: 220 Kč
Vystupují:
DC Breaks (Ram Records/ UK) feat. Daxta, support Smooth (SL) + TBA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika