Kura na květnovém Magnetic Festivalu

Kura na květnovém Magnetic Festivalu

23. 01. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejlepší portugalský producent a dj vystoupí 5. května 2017 v Praze v rámci další edice Magnetic Festivalu, kam se vrací po roce a půl od své premiéry v ČR.
Kariéru začal před 12 lety v lisabonských klubech a v té době vzhlížel k umělcům jako Martin Solveig, Steve Angello, Laidback Luke nebo Carl Cox. Za posledních šest se vypracoval v kvalitního a velmi žádaného producenta, který pomalu dosahuje slávy svých vzorů nebo s nimi minimálně tvoří společně tracky. Aktuálně má Kura na kontě více jak 40 skladeb, které najdete z větší části na labelech Spinnin‘ Records, Revealed Recordings a Musical Freedom.

V roce 2016 spojil Kura síly se jmény jako Hardwell (Calavera), Laidback Luke (Mad Man), Tony Junior (Walk Away) a zároveň vydal i solo skladby Bounce a Tora.  Už nyní je jasné, že spolupráce s Hardwellem nebyl poslední společný počin. Začátkem dubna 2017 by totiž měla vyjít další jejich společná produkce.

Magnetic Festival 2017

Vstupenky na MAGNETIC Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com
V prodeji jsou též VIP – All Inclusive vstupenky, které zahrnují vstup na VIP terasy a neomezenou konzumaci všech nápojů po celou noc. 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 5. 5. 2017
Vystupují:
KURA (Portugalsko), NERVO (Australie), Blasterjaxx (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika