Hudební provokatér Dj Koze míří poprvé do Roxy

Hudební provokatér Dj Koze míří poprvé do Roxy

03. 04. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stefan Kozalla aka DJ Koze se do povědomí veřejnosti zapsal jako hudební provokatér a excentrista. Právě tyto vlastnosti a různorodost promítá i do svých setů, které jsou zajímavým mixem napříč žánry.
Tuto jedinečnou osobnost německého i světového Djingu měli možnost slyšet fanoušci na festivalech jako je Melt!, Dekmantel nebo OFF. Majitel Pampa Records a producent, na jehož booking se čeká roky se představí poprvé i Praze - 7. 4. v ROXY.

Dj Koze

Předprodej začíná v pondělí 13. února přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

V devadesátých letech se Stefan Kozalla věnoval hip hopu, byl členem úspěšné německé formace Fishmob a s jejich albem Power boural německé žebříčky. Stefan ochutnal úspěch, ale rozhodl se experimentovat s elektronickou hudbou. Tak vznikl DJ Koze který se proslavil i v legendárním Hamburském triu International Pony. Jejich nezapomenutelný debut “We Love Music” si získal přízeň kritiků a dodnes se jejich živáky řadí mezi nejzábavnější vůbec právě díky vložené lásce hudbě v kombinaci s inteligentním humorem. 

Stefan je znám především jako excentrická osobnost hudební scény a tak už od jeho samotných začátků byl mezi lety 1999 - 2004 označován čtenáři trendsetterového magazínu SPEX jako “DJ Of The Year”. Neodmyslitelně je spjat také s labelem Kompakt, pod kterým vydal nespočet releasů. V roce 2010 založil s Marcusem Finkem vlastní label Pampa records, pod kterým vydal i svou skvěle hodnocenou desku Amygdala v roce 2013. Jeho tvorba je různorodá stejně jako on sám - klidné a promyšlené remixy (Mano Le Tough - Energy Flow) střídají neuvěřitelně energické (Moderat - Bad Kingdom) a některé jeho releasy mají až ponurou undergroudovou atmosféru (Burn With Me). Ve svých setech se nebojí experimentovat a pohybuje se napříč žánry od ambientu a orientáních rytmů, přes lomené beaty k minimal house a hutnému technu. Jaký set představí Praze je záhadou, jasné ale je, že nesleví ze svých vysokých standardů. 

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ KOZE

Pátek 7. 4. 2017
Vstup: od 480 Kč
Vystupují:
DJ KOZE (Pampa Records/GER), support djs: Lumiere, Schwa (beef records), 2. stage: Vanko, Bruno Curtis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika