Dj Loutka oslaví padesátiny společně s Undercatt z labelu Diynamic

Dj Loutka oslaví padesátiny společně s Undercatt z labelu Diynamic

29. 03. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legenda české taneční scény dj Loutka oslaví 12.5. v Roxy své 50. narozeniny. Poté co měl možnost zahrát si po boku jmen z labelu Diynamic jako Solomun a Kollektiv Turmstrasse, k sobě tentokrát přizval Undercatt - italské duo produkující atmosferické techno s melodickými a emocionálními elementy.
Společně s Loutkovým osobitým stylem se můžete těšit na jeden za dalších legendárních mejdanů v ROXY.

Dj Loutka oslaví padesátiny

Předprodej začíná ve středu 29. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Fotky z Human Traffix (Loutka B-day)

Dj Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Svou kariéru odstartoval v roce 1991 a jako jeden z prvních housových dj’s  přispěl velkým dílem k rozvoji elektronické scény v ČR. Za zmínku určitě stojí jeho rezidentní party v ROXY s názvem Shake, která se stala svou nezapomenutelnou atmosférou známa po celé Evropě a nastartovala i jeho mezinárodní kariéru. I po 26-ti letech působení na scéně je Loutka stále jedním z předních umělců u nás. Je stále aktivní jak v produkci, tak hraní a svým osobitým stylem, kdy do svých setů promítá příběh a emoce si získává stále nové publikum. Za poslední dobu měl možnost zahrát si po boku jmen jako je Joris Voorn, Kölsch, Kolektiv Turmstrasse nebo Solomun a ke svým 50. narozeninám přizval další z řady Diynamic umělců - Undercatt. 
 

Luca a Elia aka Undercatt se potkali již před 10 lety - každý hrál sólo a ihned poznali vzájemný zápal pro věc a společný pohled na hudební tvorbu. Teprve o sedm let později se ale rozhodli spojit na 100 % a začali produkovat atmosferické techno s melodickými a emocionálními elementy pod názvem Undercatt. Pár svých releasů poslali do Diynamicu, Solomun si je poslech, slovo dalo slovo a stali se součástí tohoto labelu. Pozornost si získali remixem The Temper Trap - Sweet Disposition nebo skvělým releasem Futura . Nedávno vydaný set pro BBC Radio 1 ukazuje, proč do rodiny Diynamic skvěle zapadají. Už 12.5. vystoupí společně s DJ Loutkou na jeho oslavě padesátin.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOUTKA 50 BDAY

Pátek 12. 5. 2017
Vystupují:
UNDERCATT (Diynamic/IT), Loutka, Loutka, Adam Cloud, Subgate, Lillou, DJ Vik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika