Uprising warm up s Medial Banana v Paláci Akropolis

Uprising warm up s Medial Banana v Paláci Akropolis

25. 05. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Warm Up k desátému ročníku festivalu Uprising se uskuteční v sobotu 3.6.2017 v pražškém Paláci Akropolis. Žižkovský klub zažije live shows v podaní kapely Medial Banana a Mc Rida Radar, kteří Vás svými rytmy přenesou až na vzdálenou Jamajku.
Za gramcami na after party vás do varu dostanú Simple Sample a domáci Roccaflex Crew ve složení Scarface, HerbyBoy, J.B. a na 2nd Stage Rapbangers Djs: Kolack & Ill Pepson. Předprodej na koncert už jede.

MEDIAL BANANA (SK)
Mladá a talentovaná  crew z Bratislavy, která byla založena v roce 2009, se velmi rychle stala  ikonou Slovenské reggae hudby. Jejich poslední album které vzniklo na Jamajce, totiž nyní dobíjí svět! Kapela má za sebou velmi náročný a produktivní rok, který se jim vyplatil. Díky videoklipu k tracku- Rockin' It (feat. Micah Shemaiah, Infinite & Spectacular), se tak dostali do nominace nejlepší album roku 2016,  a umístili se tak na 15. místě.
Album Inna Jamdown pro veřejnost vyšlo v zimě. Hlavní myšlenkou tohoto  ambiciozního projektu bylo uskutečnit sen každého reggae muzikanta-  podniknout expedici na Jamajku.  Nešlo však jen o poznávací výlet. Hlavním cílem bylo spojit Jamajskou kulturu se Slovenskou produkcí.
 

RIDA RADAR (SK)
Rida Radar, známý spíš jako největší ganjaman na Slovensku, je mladý chalan z Bratislavy, který se za vlastnách sil vypracoval na vyhledávanou hvězdu klubů a festivalů jak na Slovenku, tak v Česku. Rida přináší do reggae něco nového. Tento styl se nazývá Ganja rap, a kombinuje ho s prvkami hip-hopu, raggae, trapu a EDM. Písně jako Ready, My Máme Ten Weed či Spomaľ, se u fanoušků nejvíce zalíbilo a dohromady mají jeho tracky na YT miliony shlédnutí.  Mezi jeho nové tracky patří Kocky, Radikal Chef, Black Friday a úplně žhavá novinka Smoothie.
Rida Radar se na podiích objevuje už přes deset let. Začínal s beatboxem, pozdeji rapem. V roce 2010 začal působit v Natty Youth Sounde kde se do jedho repertoáru dostalo reggae. Po prvním přelomovém hitu Makakmágia následovala dalších množstí skvelých tracků jako jsou Ganjaman Stajlin, Moje mesto, Od Do či Pohoda.
 


ROCCAFLEX SOUND SYSTEM
Jeden z nejvýraznějších hudebních ,,soundů'', ktery se založil v roce 2005.  Věnuje se americko-karibské muzice od foundation reggae a ska z 60tých let, přes rub a dub, hip hop až po současný Ragga-Dancehall, Soca, Uptempo a Tropical Bass.

Toto trio, momentálně ve složení- Herby Boy, J.B. a DJ Scarface, nejen na mikrofonu zaujme svým výrazným a originálním hudebním stylem. Také spolupracují se spoustou umělců nejen z Jamaiky, ale i z Evropy nebo USA, a v neposlední řadě také z Čech. Věnují se řadu let nahráváním originálních ,,Dubplates'' se světovými umělci. Z České produkce je třeba  James Cole, Orion/PSH, Vladimír 518, Kato /Prago Union, Rest, Indy, DJ Wich, Mike Trafic,.z reggae pak Mr. Cocoman, Švihadlo, Mickey Dreadalist, Junior Smile, Messenjah, Mr Roll a další. Se svým dynamickým setem cestují po vystoupeních, klubech a festivalech již po celé republice a občas i jinde v Evropě. Nenechte si jejich show ujít !

DJ KOLACK
Začal s hraním v roce 1998 v Punto Azul. Zúčastnil se finále DMC soutěže roku 2004. Od roku 2005 pravidelné hraní Fx Bounce v Radosti Fx, s Djskym uskupením Wartrak Posse. S Wartraxx si také 2x zahrál na velkém mejdanu Heads High v Belgii a v Pražských klubech jako jsou Bordo, Sabotage,World club apod. Minimálně deset let také hraje v Paláci Akropolis a dnes tam pravidelně pořádá mejdany Rapbangers,  s Dj Ill Pepson a Dope on Plastic. Také hostoval v klipech Supercroo a PSH. V roce 2011 se umístil na osmém místě v Turntablistove soutěži ITF CZ&SK.

Sečteno, podtrženo, chystá se na vás Warm Up na kterém by neměl chybět žádný milovník, reggae, dancehall a dubu. Večer začne ve 20:00 a na bassových vlnách se poneseme až do ranních hodin!

FB EVENT: www.facebook.com/events/436608630032252

Dodal: Matouš Trávník
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MEDIAL BANANA

Sobota 3. 6. 2017
Vystupují:
MEDIAL BANANA, RIDA RADAR, SIMPLE SAMPLE, Roccaflex Crew
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika