Rozchod!

Rozchod!

30. 08. 2006  |  Autor: Pierre  |  Komentáře (0)
V kinech od 31.8.: V hlavních rolích hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston a populární americký komik současnosti Vince Vaughn.
Rozchod!

Romantická komedie Rozchod! začíná přesně tam, kde většina podobně žánrově laděných filmů končí. On a ona se potkali, zamilovali se do sebe až po uši a našli si společné hnízdečko, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. což by mohli, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stane jedna z mnoha banálních hádek, které provázejí sto procent partnerských vztahů. Na jejím konci se Brooke (Jennifer Aniston) a Gary (Vince Vaughn) rozhodnou, že se každý vydá vlastní cestou. Potíž je v tom, že nádherný byt, který si pořídili a zařídili, patří jim oběma a ani jeden nemá vůli se z něj vystěhovat. V tu chvíli se rozjíždí velmi zábavný souboj pohlaví, který má prostřednictvím kamarádů, nastrčených podivínů a menších i větších ústrků dostat toho druhého z bytu. To nebude ani trochu jednoduché, zvlášť když si při vzájemném rafinovaném schovávání spodního prádla a během hlasitých večírků, které pořádají ve chvíli, kdy chce ten druhý urputně spát, postupně uvědomí, že jim nejde ani tak o byt jako o bývalého partnera.

foto


Jennifer Aniston a Vince Vaughn (Buď v klidu, Nesvatbovi) se ve vzájemné nevraživosti svých postav vyžívali natolik, že to po skončení natáčení dali dohromady a v současné době zařizují společné bydlení v Chicagu. Vzhledem k tomu, že tentokrát to bude naostro, nikoliv pod vedením zkušeného komediálního režiséra Peytona Reeda (Kašlu na lásku), může to dopadnout jakkoliv. Pokud jde o finále jejich filmové romance, není ani tak důležité, jestli se oba doberou k definitivnímu rozchodu nebo k opětovnému shledání, jako cesta, po které se za ním vydávají. Ta je plná třaskavého humoru, situačního i slovního, díky němuž žádný divák nezůstane neutrální a bude jednomu z hrdinů nepokrytě fandit. Že bude výběr favorita záviset především na divákově pohlaví, asi není třeba dodávat.

Romantický – komedie / USA / 2006 / 105 minut / Bontonfilm

Režie: Peyton Reed
Scénář: Jeremy Garelick, Jay Lavender
Kamera: Eric Alan Edwards
Hudba: Jon Brion
Hrají: Jennifer Aniston (Brooke), Vince Vaughn (Gary), Jon Favreau (Johnny O), Joey Lauren Adams (Addie)

web
trailer
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika