V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. 07. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Wu-Tang Clan je bez debaty nejzásadnější kapela hiphopový historie. Syrová, nekompromisní, tvrdá, svá. Kung-fu rap je okolo čeho se to točí. Jejich kariéra je jak film, členové jak postavy z jejich oblíbeného kousku. GZA je mentor, RZA boss a Ghostface Killah největší zabiják. 
V roce 2017 není o nic míň aktuální a ceněnej, než v roce 93. Brzy oslaví pade a vypadá to, že příběh se láme. Láme, jasně, do toho nejzajímavějšího. Přichází krevní msta v rukou neporazitelného bojovníka. Ve čtvrtek 28. září v Lucerna Music Baru.

Ghostface Killah

Ghost je rozhodně víc, než “člen slavný kapely”. Na kontě alb tucet - nebo dokonce 16, když budete počítat i kolabo projekty. Brutální klasiky - Iron Man, Supreme Clientele, Fishscale, Wu-Massacre s Method Manem a Raekwonem, Sour Soul s BADBADNOTGOOD, a to se ještě pořád čeká na desku s MF DOOMem… Tony Starks má bez pochyby dar. Když vypráví, obrazy, které slovy vykresluje, ožívají. Můžete si na ně sáhnout, můžete si k nim čuchnout, můžete je ochutnat. Jeho storytelling instinkt zabíjí všechny mouchy jediným úderem otevřenou dlaní. Máte strach, že občas nerozumíte tomu, co vlastně mistr říká, když z něj jede proud, co nedává smysl? Povídky z krypty. Kryptokungfista. Kryptošifrovanej slang. Když se ponoří do zóny, nerozumí mu nikdo. Máte obavu o svého hrdinu, zvlášť když vypadá, že se rozvášnil, dostal záchvat dýchavičnosti, až mu přeskakuje hlas? Nebojte, Ghostdini to určitě rozdejchá. Možná už netluče rappery pěstí v ksicht jako za mlada, kdy dostal plot do klubu Tunnel, ale když to vybalí na drzouna Action Bronsona, zařadí tlustoprd s bradkou okamžitě zpátečku. Není ani nabroušenej, vostrej byl prostě vždycky! Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing Ta Fuck Wit!

Je to úplně jasný. Není třeba nic oprašovat, ve čtvrtek 28. září Ghostface Killah v Lucerna Music Baru, Wu-Tang forever! Suuuuuuue!

Vstupenky budou v předprodeji od středy 19. 7. 10:00 za 550 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě 650 Kč.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/514725045525905/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WU-BOX SAGA CONTINUES

Čtvrtek 28. 9. 2017
Vystupují:
GHOSTFACE KILLAH (US)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika