Stephan Bodzin uzavře narozeniny Roxy

Stephan Bodzin uzavře narozeniny Roxy

04. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Opřete se o něco pevného nebo si raději rovnou sedněte. Roxy připravuje na poslední den 25. narozenin nekompromisní vrchol klubové sezóny. Do Prahy přijede německý producent, experimentátor a live performer Stephan Bodzin. Pravděpodobně nejžádanější a bez debat i nejautentičtější současná persóna světové elektroniky uzavře BE25 svým live setem.
Předprodej začíná 4. srpna v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin. Poté v běžných předprodejích. 
 


“Autentičnost je vším, bez ní se zdá, že je vše jen prázdná skořápka” nechal se mnohokrát slyšet Stephan Bodzin, jedinečný přízrak, který v posledních pár letech ovládl světovou elektronickou scénu. Brémský producent, syn experimentálního hudebníka doslova bydlel ve svém studiu, kde piloval svůj osobitý sound, tvořil vážnou hudbu pro prestižní světová divadla a to až do roku 2006, kdy se rozhodl vydat první album Liebe Ist…. Velmi specifický, až hypnotický styl vzbudil bouřlivé reakce a následovaly někdy i tajné kolaborace s techno leadery jako Marc Romboy nebo Oliver Huntemann.

Stěžejním momentem ve Stephanově kariéře bylo založení vlastního labelu Herzblut, který vytáhl nahoru jména jako Dominic Eulberg nebo Max Cooper. Zde vydal v roce 2015 jedno ze stěžejních alb techno historie Powers Of Ten a krátce na to i prestižní album remixů, kde se podíleli např. Maceo Plex, Pan-Pot nebo Extrawelt.

Síla a jedinečnost Stephana Bodzina je hlavně v jeho live show, kde používá velké množství kontrolerů, efektorů a mašinek, z nichž některé z nich sám vyvíjel speciálně pro svou live show. Podle mnohých byla jeho show vrcholem loňského Meltu i letošního Sonaru a jednoznačně bude i vyvrcholením 25. narozenin klubu ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE25: STEPHAN BODZIN

Sobota 28. 10. 2017
Vstup: od 590 Kč
Vystupují:
BE25: Stephan Bodzin live , support djs: IM Cyber, Shaftling, Biodan, 2nd stage: Kevin More & 2K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika