Wilkinson vystoupí na říjnové Hospitality Prague

Wilkinson vystoupí na říjnové Hospitality Prague

08. 09. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britské vydavatelství Hospital Records, jeden z nejvýznamnějších drum & bass labelů, dorazí v říjnu se svou hudební nocí Hospitality do Prahy. Jako speciálního hosta přiveze britského producenta Wilkinsona, který je jedním z nejúspěšnějších producentů současnosti. 
Wilkinson (vlastním jménem Mark Wilkinson) patří bezesporu mezi nejúspěšnější drum & bassové producenty současnosti a jeho popularita stále roste. Wilkinsonova tvorba vyšla na labelech Hospital Records a RAM Records, kde také v roce 2013 vydal své první studiové album 'Lazers Not Included'. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a jeho tracky se okamžitě začaly objevovat v setech snad všech DJ's po celém světě. Největším hitem celého alba se stal singl 'Afterglow'. Samo za sebe mluví, že 'Afterglow' v prestižní britské anketě Drumandbass Arena Awards vyhrál v kategoriích skladba roku, hudební videoklip roku a samotný Wilkinson získal ocenění "producent roku".

Wilkinson

V dubnu 2017 se po třech a půl letech fanoušci dočkali vydání druhého studiového alba 'Hypnotic'. Na albu je slyšet vliv hned několika hudebních stylů včetně hip-hopu. Wilkinson zde ukazuje svou schopnost pohrávat si se zvukem a zkoumat své tvůrčí schopnosti. Několik singlů z této desky se stalo okamžitými hity. Za zmínku určitě stojí: ‚Breathe (feat. Shannon Saunders)‘, ‚Sweet Lies (feat. Karen Harding)‘ nebo ‚Wash Away‘, na který je Wilkinson nejvíce hrdý. 

Wilkinson aktuálně patří mezi klíčové postavy mainstreamového publika, přesto ale dokáže překvapit tvrdšími věcmi jako například singl 'What', který vyšel samostatně mimo album loni v létě. Pro fanoušky si Wilkinson na říjnovou Hospitality Prague přichystal DJ set společně s MC AD-APT. Noc pod taktovkou Hospital Records nabídne kromě Wilkinsona další jména melodického drum & bassu jakými jsou S.P.Y, Etherwood, Makoto a Roaylston. 

Předprodej vstupenek i Facebook událost k Hospitality Prague 2017 jsou spuštěny. Hospitality Prague 2017 proběhne 20. 10. 2017 v Expo Holešovice v Křižíkově pavilonu B.

Dodal: Kateřina Mašková, LET IT ROLL
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSPITALITY PRAGUE 2017

Pátek 20. 10. 2017
Vystupují:
Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto, Royalston, Fava MC a CZ djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika