Je čas na drsnou dnb terapii v Českých Budějovicích

Je čas na drsnou dnb terapii v Českých Budějovicích

11. 09. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Therapy Sessions CZ se po deseti letech existence a tvrdé dřiny stala známým pojmem na české drum&bassové scéně a nejnavštěvovanější akcí svého druhu v jihočeském regionu, a to především díky masivní podpoře fanoušků tvrdého a temného DnB z celé ČR i ze zahraničí, paradoxně možná právě kvůli své drsné podobě, která je pro mnohé hudebně nestravitelná a uslyšíte ji na málokteré párty. 
Je čas otevřít novou terapeutickou kapitolu a vkročit společně do další dekády – s novými objevy, inovativním přístupem a předchozími zkušenostmi posouvat limity pro maximální hudební i vizuální zážitek. Pro některé je Therapy pouhým slovem, ale znalí vědí, že originál je jen jeden a pouze za souslovím Therapy Sessions se skrývá celosvětově fungující projekt starý více než 15 let a my máme tu čest vám tuto zkušenost jednou za rok exkluzivně zprostředkovat v České Republice. Letos se v pestrém a nabitém lineupu představí nezastavitelná dvojice Triamer & Nagato z Ruska, neurofunkový talent Merikan z Itálie, hardcorový řezník Detest z Německa a místní úspěšný producent Forbidden Society!
 


Zveme vás na 11. díl Therapy Sessions Czech Republic, který se koná v pátek 13. 10. 2017 v Českých Budějovicích v KD Vltava. Jedno je jisté - bude to nářez! Potřebujete terapii!


Navštivte naše stránky: www.therapysessions.cz
Předprodej: bit.ly/TS_CZ_2017_Tickets 

Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS CZ VOL. XI

Pátek 13. 10. 2017
Vystupují:
TRIAMER & NAGATO /RU/ MERIKAN /IT/ FORBIDDEN SOCIETY /CZ/ DETEST /DE/ & mnoho dalších DJs na 2 stagích
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika