Před Freestylers zahrají ve čtvrtek The Tchendos

Před Freestylers zahrají ve čtvrtek The Tchendos

16. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už ve čtvrtek 19. října se v pražském Lucerna Music Baru představí britské producentské duo Freestylers s živou kapelou. Večer odstartuje domácí parta The Tchendos. Vstupenky za 550 Kč (+ poplatky) jsou v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal.
The Tchendos jsou synonymem pro hédonistickou Prahu 90. let: nejenže byli u všeho zásadního, co se v pražských klubech šustlo – sami celou scénu významně utvářeli. Ať už jako dýdžejové či promotéři prvních bájných house parties, nebo jako klasické postavičky z prvních tanečních klubů.

The Tchendos

The Tchendos během své dvacetileté existence udělali ohromný hudební krok kupředu. Od recesistické breakbeatové úderky o jednom sampleru a dětské midiklávesnici k plnohodnotnému koncertnímu ansámblu, který klubové publikum baví rozjetou show. Ale nejen to: bere si také na paškál dnešní „issues“, jako jsou politický marast, rasismus či xenofobie. A vždycky bez servítek. Ne nadarmo se v současnosti o The Tchendos mluví jako o skutečných nástupcích československého undergroundu. The Tchendos oslavili letos na jaře v Lucerna Music Baru 20. narozeniny a přesně po půl roce se na kruhové pódium Lucerna Music Baru vrátí jako předkapela slavných Freestylers.

Freestylers během své osmnáctileté kariéry hráli na největších festivalech a v nejprestižnějších světových klubech. Ačkoliv se jim už podařilo dosáhnout cílů, o kterých většina umělců pouze sní, Aston a Matt neusnuli na vavřínech a stále udávají tempo současné bass music. Nejnovějším počinem producentské dvojky je EP Club Tracks Vol. 4, které vyšlo 30. června 2017 na Freestylers Records. Freestylers se v Lucerna Music Baru představí za doprovodu živé a kapely a dvou zpěváků. Můžete se těšit jak na nové tracky a singly, tak i na léty prověřené hity.

Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1483166915104608/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE: FREESTYLERS LIVE

Čtvrtek 19. 10. 2017
Vstup: 550 - 650 Kč
Vystupují:
FREESTYLERS LIVE / UK, The Tchendos
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika