V neděli dorazí Roxy popřát dorazí Eskimo Callboy

V neděli dorazí Roxy popřát dorazí Eskimo Callboy

17. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V neděli 22. října vystoupí v Praze němečtí Eskimo Callboy a to u příležitosti oslav čtvrt století legendárního klubu Roxy BE25. Koncerty Eskimo Callboy jsou vyhlášeny neuvěřitelnou dávkou energie, trochou šílenství a živelnou atmosférou. To vše a ještě mnohem víc slibují i na narozeninové párty, kde představí i své zbrusu nové album THE SCENE.  Eskimo Callboy úspěšně jedou na vlně stále populárnějšího electronicoru, který šikovně kombinuje metalcorové kytary a výrazné elektronické aranže. 
Eskimo Callboy si jako support přivezou do Prahy dvě kapely, které perfektně doplní večerní line-up. Američtí Slaves se řadí mezi žánry jako je post-hardcore, experimental rock a mají na svém kontě již dvě povedená alba. Hardrocková partička Bad Omens se zase může pyšnit účastí na známém Warped Tour a hraním po boku kapel, jako jsou Born Of Osiris a Asking Alexandria.

Eskimo Callboy

Eskimo Callboy vystoupí 22. října v rámci narozeninových oslav ROXY BE25 ve spolupráci s organizátory Rock for People. Vstupenky na koncert Eskimo Callboy v cenách 430 Kč jsou v prodeji na GoOut.cz a za zvýhodněnou cenu v Kavárně NO.

Více informací na www.roxy.cz a www.rockforpeople.cz 

Nová deska The Scene je nabité energií a kluci odvedli skvělou práci. Kevin z Eskimo Callboy v rozhovoru pro Coremusic prozrazuje na co se v nové desce můžeme těšit: Je to hodně jiný, máme tam jemný skladby i tvrdý skladby, máme tam songy, které připomínají staré Eskimo Callboy, ale taky songy, které znějí úplně nově, jak by to od nás nikdo nečekal. Dokonce ani my sami od sebe… Ale jsme s tou plackou fakt spokojení. A dodává: Upřímně, někdy uděláš album a nějak se ti nezamlouvá, jak se to vyvine. Řekneš si OKAY, někdy prostě nemůžeš tlačit desku do konkrétní podoby, prostě se to nějak vyvrbí. Ale tohle album je skvělý, miluju ho. Zrovna včera jsme ho poslouchali po dvou týdnech celé znova a říkali jsme si „damn, tohle je cool shit!“

Jedinečné kouzlo kapely odvázalo na Rock for People i ty, kteří je do té doby ještě neznali. Jejich výkon se řadil nepochybně k těm nezapomenutelným. V jednom momentě si připadáte jako na blyštivé diskotéce, abyste se vzápětí ocitli uprostřed zpoceného moshpitu a po pár momentech stojíte pro změnu u baru v klubu a dáváte si dalšího panáka.  

Dodal: Anna Vašátková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE25 - ESKIMO CALLBOY

Neděle 22. 10. 2017
Vstup: 430 Kč
Vystupují:
Eskimo Callboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika