Americká zpěvačka Anastacia vystoupí v Praze

Americká zpěvačka Anastacia vystoupí v Praze

24. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Popová legenda Anastacia, jejíž výjimečný hlas učinil z písní I'm Outta Love a Left Outside Alone masivní hity po celém světě, se po devíti letech vrátí do Prahy! Její vystoupení 12.května 2018 ve Foru Karlín ale bude moci zhlédnout jen 1500 návštěvníků. Předprodej vstupenek, který bude zajišťovat společnost Ticketportal, bude zahájen v pátek 27.10. v 10 hodin.
"Moc se těším, až se vrátím do Evropy, navíc s albem Evolution. Natáčela jsem tuhle desku během turné ke kompilaci "Ultimate Collection" a už se nemůžu dočkat, až budu nové skladby sdílet s fanoušky na koncertech,"  řekla zpěvačka. Album Evolution, které vzniklo ve Stockholmu, produkoval Anders Bagge, který v minulosti spolupracoval např. se Céline Dion, Janet Jackson nebo Madonnou. I jeho zásluhou vznikla nahrávka, která Anastaciu vrací ke kořenům, kdy bravurně míchala rockové skladby s chytlavými popovými melodiemi a baladami.

Anastacia vystoupí v Praze

Turné Evolution naváže na mimořádně úspěšnou loňskou a letošní koncertní sérii "Ultimate Collection", při které zpěvačka absolvovala 110 vystoupení, z nichž byla drtivá většina beznadějně vyprodána. Během turné Anastacia, která sama již dvakrát bojovala s rakovinou, ohlásila spolupráci s nadací Cancer Research UK, jež podporuje prevenci a výzkum tohoto zhoubného onemocnění.

Anastacia, celým jménem Anastacia Lyn Newton, se narodila v roce 1968 v Chicagu. Do celovětového povědomí ji uvedla hned její debutová deska Not That Kind vydaná v roce 1999, ze které vzešly mj. i oba výše zmíněné hity - titulní píseň Not That Kind a I'm Outta Love. Nemalou zásluhu na zpěvaččině popularitě nesl i její mimořádně zvučný a chraplavý hlas, který je často označován ze jeden z nejzajímavějších vokálů popové scény všech dob.  Do dnešního dne vydala včetně zářijové novinky Evolution celkem sedm studiových alb, od kterých se prodalo přes 30 milionů kopií a jsou lemována nespočtem prestižních ocenění včetně tří nominací na Brit Awards, pěti na MTV Europe nebo vítězství ve VIVA Comet a NRJ Radio.

Médiální vody Anastacia zčeřila naposledy nejen kritikou opěvovaným novým albem Evolution, ale i vtípkem na účet poroty proslulé soutěže "Sweden Idol" (obdoba SuperStar) kam se zpěvačka vydala v přestrojení za amatérskou soutěžící. Porota vedená výše zmíněným producentem Andersem Baggem, který jako jediný znal pravdu, zpěvačku nepoznala a označila ji za její nepovedenou kopii. 

V letošním roce také nazpívala notoricky známý duet "Ti Amo" s Umbertem Tozzim, který v listopadu poprvé vystoupí v Praze.

Více na landingpage.anastacia.com a ticketportal.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANASTACIA

Sobota 12. 5. 2018
Vystupují:
Anastacia (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika