Zavzpomínej na staré dobré časy se Sukim & Pixiem

Zavzpomínej na staré dobré časy se Sukim & Pixiem

25. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DJ Suki, zakladatel Let It Roll festivalu a člen legendární T2B crew, oslaví 20 let působení na scéně, a to už tento pátek v domácím prostředí klubu Storm! Jako speciálního hosta pro tuto událost si vybral svého parťáka Pixieho, se kterým již odehrál nespočet b2b setů. 
Kdo si pamatuje Sukiho a Pixieho s hlavou plnou dredů a užíval si jejich společné sety z těchto dob, neměl by v pátek chybět ve Stormu. Kluci se totiž chystají společně oslavit Sukiho 20 let na stagi. Samozřejmě nebude chybět ani Sukiho milovaná - DJka Snookey,  oldchooler z BassBeast crew – DJ Rich & parťáci z Let It Roll bookingu – One Way. Neseďte doma a přijďte si zavzpomínat na staré dobré časy!
 

Suki se na stages se objevuje už od roku 97. Zpočátku experimentoval s technem a hip hopem, ale kolem roku 99 se zaměřil na jungle a drum & bass. Často hrál (a hraje) v tandemu právě s Pixiem a vystupoval po boku spousty zahraničních DJs. Dnes je jednou z nejdůležitějších postav domácí DnB scény, díky níž se odehrály desítky parties a festivalů - především Let It Roll, dále například reggae koncerty v Lucerně, festivaly Reggae Meeting nebo Real Beat. Z jeho klubových nocí pak určitě budete znát Take Control či DnB Rodeo, které byly oceněné titulem Party roku a které se původně konaly v Abatonu a Matrixu. Dnes se k nim Suki rád vrací ve svém domovském Stormu. I přes důležitost jeho práce si umí vyhradit spoustu času na pilování DJingu a předvádí vždy jen perfektní harmonické mixy.

Pixieho, dlouholetého kamaráda a parťáka Sukiho, můžeme též bez nadsázky označit za jednoho z nejzásadnějších tuzemských drum & bass DJs, který toho za dobu svého působení stihl opravdu mnoho. V době kdy začínal, působil taktéž v populárním sound systému T2B, který stojí za mnoha legendárními parties napříč republikou. Stejně jako Suki se i Pixie zpočátku věnoval technu, ale netrvalo dlouho a do své vinylové sbírky přidal i zlomené beaty. Pixie kromě hraní pořádá i hudební akce po celé republice, které se vyznačují tím, že kromě kvalitní muziky na nich návštěvníci vždy zažijí výbornou audiovisuální show. Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy.
Pány doplní krásná a sympatická DJka Snookey, která se ve vodách drum & bassu pohybuje od roku 2008, kdy začínala hrát se sound systémem Ram’n’bajss a její vinyl bag obsahoval hlavně liquid-funkové desky. Od roku 2011 je členkou ryze dívčí crew BasSistaz.  V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. 

Line up tohoto večera uzavírá zvučné jméno české DnB undergroundové scény - DJ Rich, kterého znáte z dalšího důležitého sound systému BassBeast & polská manželská dvojice z Let It Roll bookingu - One Way, od kterých můžete očekávat temnější polohy DnB, tech-stepové pecky, ale i dřívější vlivy old schooll junglu a ragga vibez. 

LINE UP
Suki
Pixie
Snookey
Rich
One Way

VSTUPNÉ
50 Kč do 22:00, poté 100 Kč

VÍCE INFORMACÍ
Facebook událost

Dodal: Jana Pflegerová, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SUKI - 20 YEARS ON THE STAGE

Pátek 27. 10. 2017
Vstup: 20 - 50 Kč
Vystupují:
Suki, Pixie & guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika