Loonaloop na turné po Čechách a Slovensku

Loonaloop na turné po Čechách a Slovensku

06. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pražské prostoru Abaton zakončí 28.září své Česko-Slovenské miniturné australská taneční kapela. Kapela ze Sydney, která nedávno vystoupila velmi úspěšně na Love Planet Prague uspořádá v Česku a na Slovensku další 3 koncerty, aby zde podpořila své poslední Album Images of Flying.
Australská elektronická taneční parta která se velmi úspěšně pohybuje na mezinárodní scéně. Kapely vystupuje na festivalových a klubových pódiích po celém světě a může se pochlubit účastí na takových festivalech jako například Glastonbury (UK), Beach Bop (NL), Love Planet (CZ), Big Day Out (AUS) a mnoha dalších.

Nejvýstižněji popsaní jako world beat/dance act pokrývají Loonaloop svojí tvorbou mnoho hudebních stylů: Drum´n´Bass, Trance, House Grooves, World Beats a další.

Loonaloop

Tato pětičlená formace je velmi dobře známa svojí nakažlivou a strhující živou produkcí. Charakteristický zvuk Loonaloop je ojedinělý a přitom velmi pozitivně přijímaný. Díky kombinaci živých nástrojů (tabla, didjeridoo, housle a živý zpěv) a použitých technologií (samplery, smyčky atd.) produkují Loonaloop progresivní melodické taneční tracky. Po svém vzniku v roce 2003 ( na troskách zaniknuvších Tribal Drift) a po dokončení debutového alba „Cleared 4 take off“ (Didgeridoo Records) odjeli několik po sobě následujících turné po Evropě a mají za sebou i mnoho vystoupení v Austrálii. Kapela loni vydala svoje druhé album „Images of Flying“ (opět na Didgeridoo Records), které vznikalo střídavě na pobřeží oceánu v Austrálii, v anglickém Essexu ale také na českém venkově. Na jeho podporu uspořádali Loonaloop letos evropské turné, v jehož rámci vystoupí 26.září v plzeňském klubu Anděl, den poté v SUB Klubu v Bratislavě a svou Česko-Slovenskou část turné zakončí 28.září v pražském prostoru Abaton.

www.loonaloop.net

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika