Hard Dance kalendář 02/2018

Hard Dance kalendář 02/2018

02. 02. 2018  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
S novým měsícem přichází nový přehled Hard Dance akcí na nadcházející měsíc. Na měsíc únor se s akcemi doslova roztrhl pytel. No vážně! Je jich připraveno celkem devět. A co bychom Vám rozhodně doporučili navštívit? Z velkého výběru to je bez sebemenšího zaváhání Hardstyle Family Night Part 3. VS Czech This Future s Rob Gee, Ysiss a Refuzion a Angerfist in Prague, kde společně vystoupí Angerfist a Furyan! 
03. 02. – Rezonance
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Rezonance v pražském klubu Storm je, tu i s novým rokem. Tentokráte bez velkých zahraničních hostů, ale za to s bohatým domácím obsazením! Těšit se můžete, jako obvykle, na nefalšovaný hardstyle a hardcore. Během noci vystoupí Na Rezonance stagi Mejsi, Mindjacker, slovenský Hatom, George Crusher, Crane, Korty a Calgarry. Druhá stage je pod taktovkou PRAGUE NIGHTMARE DJ´s – Ychy, The Butchers a Geez. Vstupné do 22:00 je za 100 Kč. Po 22:00 to bude za 150 Kč.

Rezonance

10. 02. – Hardcore Infection Vol. 1
Klubová akce na Černém mostě v Praze v Cover Place, za níž stojí PRAGUE NIGHTMARE DJ´s.  Tentokráte The Maniak společně s Dirty-Z slaví narozeniny. Jejich hosty budou Ychy, Geez, Calgarry a Bordel Makers. Buďte u jejich narozeninové oslavy i vy. Vstupné do 22:00 je za 100 Kč. 

10. 02. – Rachotek – Happycore Night
Připravte se na pořádný rachot a vyrazte na klubovou akci do Českých Budějovic do klubu Komiks. Večer se představí Rachotek Live, SAID,   Ladia Rasta a Syberius. Vstupné je za 50 Kč. 
Rob Gee, Refuzion, Ysiss, Eddy Hardcore, The KurwaStyle Project a Hard Effectz
16. 02. – Hardstyle Family Night Part 3. VS Czech This Future
Jakou párty v únoru dál navštívit? Odpověď za mě je naprosto jasná! Vyrazte na klubovku Hardstyle Family Night Part 3. vs Czech This Future do Cover Place na Černém mostě a rozhodně nebudete litovat! Únorovými headlinery budou na dvou plně nabitých stagí norský Refuzion, holandská Ysiss s americkým Rob Gee! Dále vystoupí holandský holandští Hard Effectz a Eddy Hardcore. O domácí support se postarají  Hungry Beats, The Butchers, KurwaStyle Project, Maverick, Strange position, Crane vs Korty , Mindjacker, Maicuss, Heavy Noizes, Hatom, Vity, George Crusher, Kizzah vs. Uplifter, Dark Wizarda Deel. Vstupné je po celý večer za 200 Kč.

16. 02. – Hobluj 2018
Pražská Kolbenka bude hostit již desáté výročí akce Hobluj.  Tekno stage bude pod krutou vládou BADTEKK, OKTEKK a FRONTALL sound system. Druhá oldschool dnb & jungle stage bude pod dohledem TH3 SOUND SYSTÉM. Pozvaní hosté jsou Hundread (Saigon project), Ušis ( Badtekk jungle team), NTO ( jah Army sound). Vstupné je po celý večer za 200 Kč. 

17. 02. – Gabber Session
Po Gabber Donderdag je tu opět Gabber Session plná toho na co jste zvyklý na akcích ve čtvrtek plus něco navíc. Po pátečním vystoupení legendárního Rob Gee, krásné Ysiss, Eddy Hardcore a Hard Effectz si tak můžete vychutnat to, co se zde nevešlo a mít tak možnost se "dorazit" tím co pražská Gabber scéna nabízí. Vstup je jako vždy zdarma, kapacita omezená, gabber nálada nutná.

Angerfist

23. 02. – Angerfist in Prague
Rozhodně byste neměli chybět klubovce Angerfist in Prague v pražském klubu Storm! A to z toho důvodu, že se bude jednat o první klubové vystoupení Angerfista v Praze. Společně s ním vystoupí Furyan. O domácí support se postarají Hungry Beats a Dark Wizard. Cena vstupenky je v současné době v předprodeji 640 Kč (bez poplatků) a cena půjde jistě nahoru. Tak s nákupem lístků rozhodně neváhejte.

23. 02. – Hardcore Operation 9
Zažitá brněnská klubovka Hardore Operation se vrací již s devátým dílem. Ten přinese hned dva headlinery, z nichž aniž jeden pod 200 bpm rozhodně nehraje. Připravte se tak na zběsilou smršť beatů, kterou utancují jen ti nejrychlejší. Českou premiéru si na brněnském Favále odbydou nizozemský Vandal!sm a italský KetaNoise. Vstupné je do 22.00 hodin 150 Kč, poté za 200 Kč.

23. 02. – Badtekk HC mejdan
Badtekk sound system pořádá v Holicích svůj klasický Tekno a Hardcore mejdan. K tanci a poslechu zahrají domácí DJ Dalek MH live, Geez, DJ Ychy a DJ Mephisto. Těšit se můžete na pořádný zvuk, světla a projekci jak je u Badtekk sound systém dobrým zvykem.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDSTYLE FAMILY NIGHT VS CZECH THIS FUTURE

Pátek 16. 2. 2018
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
ROB GEE (USA), Ysiss (NL), Eddy Hardcore (NL), Hard Effectz (NL), Hungry Beats (CZ), The Butchers (CZ), KurwaStyle Project, Maverick (SK), Strange position (SK), Crane vs Korty (CZ)., REFUZION (NOR), Mindjacker, Maicuss, Heavy Noizes, Hatom, Vity, George Crusher, Kizzah VS. Uplifter, Dark Wizard, Deel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika