IAMX uvádí premiéru videa k písní Stardust

IAMX uvádí premiéru videa k písní Stardust

07. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební a vizuální provokatér Chris Corner aka IAMX vypouští do světa nové video. Spolu s charismatickou tatérkou, modelkou a muzikantkou Kat Von D natočili videoklip k písni Stardust, titulnímu singlu jeho posledního alba Alive In New Light, které vyšlo přesně před měsícem.
Korektnější, měkčí verzi videa bude příští týden následovat necenzurovaná plná varianta, která bude dostupná na Playboy.com.
 

Umělec, který dokáže skvěle skloubit elektronické experimenty s punkovou energií i svébytnou poetikou, alternativní zvuk se svéráznými performancemi, natočil videoklip ve vlastní režii v pronajatém starém továrním loftu v centru Los Angeles. „Experimentovali jsme tam se světly, zrcadly a různými kamerovými technikami,” říká IAMX a dodává: “Nemám rád vyprávění příběhů, ale miluju performance a všechna vizuální umění. To jsem chtěl do tohoto videa dostat a je tam samozřejmě kus životní zkušenosti IAMX, která je integrální součástí celého projektu.” Expresivní a fetišistická stylizace klipu předurčuje výtvarnou a světelnou podobu fascinující show na turné, v rámci kterého IAMX zavítá 17. Března také do pražské Meet Factory.

IAMX se zrodil v roce 2004 jako alter ago frontmana legendárních britských trip hopových Sneaker Pimps. Jeho originální hudba zpracovává široké spektrum stylů od elektroniky, rocku a dance music, po prvky kabaretu či emocionálně vypjaté balady. Nezvykle naléhavý hlas se snoubí s androgynním zjevem interpreta, jehož autorská invence se výrazně realizuje i v audiovizuální oblasti. Energická nekompromisní show v kombinaci s mimořádně kreativní hudbou jej definuje jako jednu z nejvýraznějších postav elektronické alternativní scény posledních deseti let. 

Dodal: Anna Vašátková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IAMX

Sobota 17. 3. 2018
Vystupují:
IAMX (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika