Robbie Akbal na prvním díle večírku HiRose

Robbie Akbal na prvním díle večírku HiRose

08. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Adam Cloud a Nicola Cloud ve společném projektu ANĪC představují novou party HiRose, která bude mít premiéru v pátek 9. 3. v oblíbeném pražském underground klubu U Bukanýra.
Na premiéře HiRose vystoupí skvělý producent a precizní DJ původem z Mexika, působící převážně v Berlíně, Robbie Akbal. Jeho vytříbený deep-tech sound se dostal na věhlasné labely Crosstown Rebels či Get Physical Music. Sám vlastní uznávaný label Akbal Music, na kterém vydávají jména jako Audiofly, Superlounge, Bolivar, Azteca, Death on the Balcony nebo třeba i Nick Curly a další.

Robbie Akbal

Oba měli možnost jeho sound zažít na loňském BPM festivalu v Portugalsku, kde je nadchl natolik, že již v Portimao se zrodil nápad, pozvat právě jeho na premiéru HiRose.
 

Český support, který krásně zapadne do konceptu, bude v zastoupení Roman Rai, který s ANĪC úzce spolupracuje a brzy jim vyjde společné EP na labelu Chronovisions Ibiza a Peter Costa, reprezentující Underground Republic.

O originální, velmi povedený design HiRose, se postaral STANKO SEQUENS.

ROBBIE AKBAL
facebook.com/robbie.akbal/  
facebook.com/akbalmusic/ 
soundcloud.com/robbie_akbal

A veteran of the house scene in Mexico and now living in Berlin, recently signed and supported by Damian Lazarus, Robbie Akbal is a DJ, producer and label owner. Not only the founder of the widely respected label, Akbal Music, Robbie has also been signed to several highly respected labels like Crosstown Rebels, Get Physical, Culprit, Kindisch, Sol Selectas, Selador and No.19. His music has been supported recently by: Anja Schneider, John Digweed, M.A.N.D.Y. + many more to name . He has worked in the studio with great producers such as Audiofly, Kiki, Aidan Lavelle, Dance Spirit, Shall Ocin and with amazing vocalists like Cari Golden and Shawni. He has been remixed by Luca Bacchetti, Sascha Dive, Andre Homenn, Inxec, Grant Dell, Metrika. & more. Robbie has played all around Mexico as well as some of the best clubs & parties in New York, Moscow, Paris, Lisbon, Miami, London, Berlin, Dubai, Chicago, Romania, Bogota, Lima, Copenhagen, Prague, Barcelona, Ibiza & many more.

Dodal: Adam Kloud, Techno Animals
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIROSE

Pátek 9. 3. 2018
Vystupují:
ROBBIE AKBAL (Crosstown Rebels / Get Physical / Akbal Music), ROMAN RAI (Deepwave), PETER COSTA (Underground Republic), ANĪC (HiRose / CODE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika