The Brian Jonestown Massacre v Praze představí svou první letošní desku

The Brian Jonestown Massacre v Praze představí svou první letošní desku

01. 05. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Brian Jonestown Massacre vydají letos hned dvě nová alba. První Something Else, které vyjde 1. června na 180grm bílém vinylu, bylo nahráno a produkováno v berlínském studiu Cobra Antona Newcombea. Druhé letošní album kapely vyjde v září, ale už 4. srpna si nové skladby budou moci poslechnout návštěvníci koncertu Brian Jonestown Massacre v Lucerna Music Baru.
Vstupenky budou v prodeji od 4. 5. 10:00 za 390,- Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu 500,- Kč.

Something Else je sedmnáctým albem Brian Jonestown Massacre. Není tak experimentální jako poslední desky a zní tradičněji. Devítiskladbové album bylo nahráno mezi rokem 2017 a 2018 a potěší staré i nové příznivce skupiny.. 

Deska vychází po relativně klidném roce 2017 – kapela byla na turné v USA a Mexico City, kde propagovala loňské album Don’t Get Lost,
 

Skladba The Brian Jonestown Massacre Straight Up and Down byla použita v oceněném snímku Boardwalk Empire. Anton složil také hudbu k filmu Moon Dogs, který režíroval Philip John (Svengali, Downton Abbey, Being Human).

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE

Sobota 4. 8. 2018
Vystupují:
The Brian Jonestown Massacre (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika