Pojďte cestovat v čase s Time Travel Rave

Pojďte cestovat v čase s Time Travel Rave

08. 07. 2018  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Time Travel Rave, jak už je z názvu patrně jasné, tak se bude cestovat do hudebních dob dávno minulých. Party bude zaměřená na oldschool rave a bude hostit 5 zahraničních hostů. Přijďte to pořádně rozjet a zavzpomínat 5. října do brněnského Boby centra společně s Marusha, Dune, Jam, Red 5, DJ Quicksilver a Killer.
Po velkém úspěchu prvního dílu, na kterém vystupovali jména jako Dune, Da Hool aka DJ Hooligan, Kai Tracid, DJ Quicksilver a Brooklyn Bounce, pořadatelé přišli s dalším pokračování této party. Pokud jste byli na prvním díle a byli jste spokojeni, tak si do kalendáře zapište pátek 5. října, kdy se opět v prostorách brněnského Boby centra uskuteční další díl této party.

Time Travel Rave

Jako headlinerka byla zveřejněna německá rave královna Marusha. Skuteční raveři mohou tedy začít jásat. Line-up budou doplňovat další legendy, jako např. Jam z projektu Jam & Spoon, který se v České republice představí vůbec poprvé. To stejné platí i pro Red 5. Dále vystoupí DJ Quicksilver, který se představil již na uplynulém prvním dílu, ale pro velký úspěch u fanoušků přijal pozvání i na druhý díl. Stejně tak Brno podruhé navštíví i Oliver Froning aka Dune! Jako zástupce české scény vystoupí DJ Killer, který brněnskému publiku odehraje set ve stylu early rave a early hardcore.

Vstupenky v předprodeji.

Facebook: https://www.facebook.com/events/226542244762166/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME TRAVEL RAVE VOL. 2

Pátek 5. 10. 2018
Vstup: 290 - 590 Kč
Vystupují:
Marusha, Dune, Jam, Red 5, DJ Quicksilver, Killer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika