Imagination festival oznámil druhou fázi line upu

Imagination festival oznámil druhou fázi line upu

26. 08. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Imagination Festival, který se uskuteční 24. listopadu v obrovských halách Výstaviště PVA Expo v pražských Letňanech nedávno odhalil první fázi line upu. Nyní odhaluje jména interpretů z fáze druhé.
Na Devastator Stage nesmí nikdy chybět alespoň jedna legenda. A proto s radostí oznamujeme, že na ní letos vystoupí nejlepší hardstyle DJ a producent z Itálie – Zatox. Jeho tvorba se pohybuje od mainstreamu až po rawstyle a při jeho neuvěřitelných setech si přijde na své takřka každý fanoušek hard dance muziky! V druhé fázi ho doplňuje belgická hardstylová DJka Mandy, která si podmanila v roce 2017 crowd svým trackem „Raggadrop“. V první fázi jsme odhalili, že na Devastator Stagi zahraje legendární hardcorový projekt Evil Activities a reprezentant toho nejlepšího z uptempo hardcore a frenchcoru, teprve osmnáctiletý Sefa.
 

Mezi novými přírustky Imagination Stage zveřejňujeme legii temnoty – 3RDKND, skládající se z tří drum & bassových producentů, jež se dala dohromady v létě roku 2018. Jména členů tohoto seskupení všichni dnb fanoušci jistě dobře znají, jsou jimi Donny, Katharsys a Forbidden Society. Pochodují těsně za interprety zveřejněnými v první fázi, mezi které patří jeden z nejlepších drum bassových DJů současnosti – A.M.C, zakladatel labelu Liquicity - skvělý Maduk, reprezentant labelu Critical Music – Emperor a zástupce neurofunkové Blackout rodiny, mladý Pythius.

Imagination Festival je největší tuzemský halový festival soustředící se především na drum & bass, hardstyle a hardcore. Letos se uskuteční 24. listopadu v obrovských halách Výstaviště PVA EXPO v pražských Letňanech. Festival nabízí propojení moderních elektronických hudebních žánrů a jedinečný audiovizuální zážitek v délce 10 hodin na dvou stagích s unikátním stage designem.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Go Out, balíčky v síti Festicket. Cena vstupenek se zvyšuje spolu s vyprodáním každé z jednotlivých vln. Nyní je seženete za 990 Kč včetně všech poplatků.

Dodal: Juraj Broš, IMI Dance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Sobota 24. 11. 2018
Vystupují:
Macky Gee, Maduk, A.M.C, Emperor, Pythius VS. Gydra, 3RDKND (Donny, Katharsys a Forbidden Society), The Prototypes. The Upbeats, Holotrope Symplex,, Gunz for Hire, Zatox, Sefa, Andy The Core, Evil Activities, Caine, Keltek, Greazy Puzzy Fuckerz, Mandy, Hungry Beats, Hatom, Mejsi MC: Ruffian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika