Paul Kalkbrenner přijede s novým albem do Brna

Paul Kalkbrenner přijede s novým albem do Brna

11. 09. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeho honoráře jsou třikrát vyšší oproti zavedeným jménům i legendám taneční scény. Kromě lámání hitparádových rekordů, vyprodávání arén po celé Evropě a úspěšných amerických turné po boku hvězd jako jsou Iggy Pop nebo Nicki Minaj, se věnuje i herectví. Právě hlavní role v „berlínském Trainspottingu“ - snímku Berlin Calling, ke kterému vytvořil i soundtrack, z něj v roce 2008 udělal přes noc hvězdu první velikosti.
Řeč je o Paula Kalkbrennerovi, který se po letošním úspěšném koncertě na festivale Colours of Ostrava na jaře znovu vrátí do České republiky. V sobotu 2. března 2019 zahraje poprvé v Brně, konkrétně v Zoner Bobyhall. S sebou přiveze aktuální album Parts of Life v koncertním provedení. Jeho vystoupení „live in concert“ potrvá déle než 3 hodiny. Posluchači se mohou těšit také na zahraniční umělce z Kalkbrennerova labelu i domácí špičku. Vstupenky jsou od tohoto týdne exkluzivně v předprodeji TicketLIVE.
 

Zatím poslední řadové album “7” vyšlo s velkým úspěchem na značce Sony International/Columbia a dlouho se drželo na předních příčkách evropských hitparád. Sbíralo i skvělé recenze a ocenění v magazínech a novinách jako jsou New York Times, Der Spiegel nebo Mixmag. Velké očekávání proto budí i novinka Parts of Life, která zaznamenává zkušenosti Paula Kalkbrennera v německé vznikající taneční scéně, kterou vnímal už jako teenager na počátku devadesátých let. „Nové album působí jako návrat k počátkům, není v něm žádný pokus o vytváření moderních, současných trendů. Spíše vykresluje taneční scénu a její sound na začátku 90. let. Zvuk je v obecném měřítku surový, bez patrných známek digitálních úprav,“ popisuje za pořadatele Dalin Vajčner, podle kterého je díky tomu nová nahrávka právě tak skvělá a jedinečná.

„Prvních pět skladeb, které samozřejmě zazní i naživo, jsou velkým důkazem účinnosti tohoto jednoduchého receptu. Ačkoli to popsáno slovy zní až minimalisticky, na koncertě půjde o velký, plný a hutný zvuk. Z alba i live je patrné umělcovo hudební vyzrání, jeho cit a zkušenosti,“ dodává. „Kalkbrennerovi bylo v době pádu berlínské 12 let a náhlý příval svobody a zejména nové hudby jemu, stejně jako milionům dalších, od základů změnil život. Možná právě proto lze očekávat Paulův live set v Brně jako euforický soundtrack svobody a dokonalého oproštění se od světa okolo“.

PAUL KALKBRENNER MÍŘÍ S NOVÝM ALBEM DO BRNA

Kromě celého světa je Paul Kalkbrenner velice populární i v rodném Německu. V roce 2014 Paula oslovila německá vláda, aby hrál hlavní show před slavnou Braniborskou bránou, na počest pětadvacátého výročí od pádu berlínské zdi. Právě tam na jeho hudbu tančilo 400.000 lidí, což byl významný milník v jeho kariéře.

Brněnská Lasershow Hall v areálu Bobycentra prošla druhou fází rekonstrukce, samotná koncertní hala je přejmenovaná na Zoner BOBYHALL, a kromě jiného fanoušci jistě ocení fakt, že po 17 letech hala dostává výkonnou klimatizaci. 

Startovací cena 490,- za standartní vstupenku, cena se bude zvyšovat až na 790,-.
V nabídce jsou VIP a VIP GOLD vstupenky.

Dodal: Roman Helcl, BrainZone Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
PAUL KALKBRENNER (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika