Dvojnásobná držitelka Grammy Kimbra zazpívá v Praze

Dvojnásobná držitelka Grammy Kimbra zazpívá v Praze

08. 10. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvojnásobná držitelka ceny GRAMMY® Award a kritikou nadšeně přijímaná novozélandská umělkyně Kimbra vydává 26.října nové EP Songs From Primal Heart, Reimagined. EP obsahuje akustické verze čtyř písní z jejího posledního alba Primal Heart. Kimbra tyto skladby přenese také do živé, intimní podoby, kdy se představí ve výjimečné a hudebně zeštíhlené inkarnaci s kytarou, kontrabasem a klavírem.
Do Prahy zavítá Kimbra 14.března, kdy své skladby zazpívá v Lucerna Music Baru. Vstupenky za 640 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut.cz, Ticketportal a Ticketmaster. Na místě v den koncertu za 750 Kč.
 


"Vždycky jsem toužila udělat kolekci akustických písní, kde bych vynechala beaty a skladby ořezala. Myslím, že posluchači najdou intimitu v tom, co dělám, když to podám více minimalisticky, " říká Kimbra. ”Ačkoliv se mi použití technologie a produkce líbí, miluju jednoduchost... jen hlas a kytaru. Primal Heart (které je o návratu k esenci nebo jádru naší humanity) se zdálo být skvělým albem, které je možné tímto způsobem prozkoumat." 

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KIMBRA

Čtvrtek 14. 3. 2019
Vstup: 640 - 570 Kč
Vystupují:
Kimbra (NZ), Lenny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika