Skindred se v únoru vrátí do Prahy a přivezou novou desku

Skindred se v únoru vrátí do Prahy a přivezou novou desku

07. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skindred, kteří každým koncertem ukazují, co to znamená nekonečný příval ragga-punk-metalové energie, se vrací do Prahy. 10. února v Lucerna Music Baru představí svou novou desku.
Čeští fanoušci mohli naživo zažít koncert britské kapely, která tvoří napříč žánry, už několikrát, mimo jiné i na festivalu Mighty Sounds. V čele Skindred pevně stojí zpěvák Benji Webbe, z nějž energie nejen na pódiu tryská na všechny strany. Sebevědomí členům kapely také nechybí. I když je jejich album Big Tings, které právě vychází, už sedmé v pořadí, tvrdí, že se jedná o to nejlepší, co v kapele je. “Jste na pořádném omylu, jestli si myslíte, že tohle jen další nové album Skindred,” říká bubeník Arya Goggin.

Skindred

Na desce se podílela řada hostů, mimo jiné kytarista Motörhead Phil Campbell, a vznikla ve dvou legendárních studiích – ve studiu Petera Gabriela Real World Studios ve Wiltshire, a v Rockfield Studios ve Walesu (tam, kde Queen natočili alba Sheer Heart Attack a A Night At The Opera).

Naživo bude možné vychutnat si nejen nový materiál 10. února v Praze v Lucerna Music Baru. Předprodej (nejlevněji na www.mightysounds.cz) odstartoval v říjnu.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKINDRED

Neděle 10. 2. 2019
Vystupují:
Skindred (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika