Americká bluesrocková hvězda Beth Hart zazpívá po roce ve Forum Karlín

Americká bluesrocková hvězda Beth Hart zazpívá po roce ve Forum Karlín

19. 11. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Beth Hart bude 29. listopadu opět po roce vystupovat v pražském Foru Karlín. O její koncerty je v Čechách stále větší zájem, proto není překvapením, že místa na sezení na tento koncert již k dispozici nejsou. Stále je ale možnost pořídit si místa na stání.
Den po tomto koncertu vydá Beth album, které zaznamenává květnový koncert v Royal Albert Hall v Londýně. Koncert byl součástí jejího světového turné, v jehož úvodu loni koncertovala i u nás. Album se jmenuje „Beth Hart – Live At the Royal Albert Hall“ a vychází 30. listopadu.

Beth Hart

Je 4. května 2018 a ve vyprodané londýnské Royal Albert Hall je klid před bouří. Na pódiu se objeví osamělá postava a zazpívá prvních pár slov písně As Long As I Have A Song svým nezaměnitelným medově zakouřeným hlasem. Zpěvačka a skladatelka nominovaná na cenu Grammy kráčí po pódiu této legendární anglické koncertní síně a bez doprovodu vystřihne jazzovým vokálem píseň, při které se užaslým divákům tají dech.
 
Příští dvě hodiny a 23 písní - Live At Royal Albert Hall vás uchvátí. Zpěvačka šeptá a křičí své naděje, strach a největší tajemství do vašich uší a rázem se z obrovské haly stane klub s intimní atmosférou. Live At Royal Albert Hall nám opět připomene, že vše, co chcete o zpěvačce vědět, se skrývá v jejích písních.

Podívejte se do minulosti do Los Angeles v devadesátých letech a uslyšíte Beth hrát na kytaru na 3rd Street Promenade. Čeká na ten okamžik, kdy se z ní stane hvězda – záhy si jí všimne její manažer David Wolf a dohodne jí smlouvu s labelem Atlantic, u kterého vydává v roce 1996 album Immortal a v roce 1999 Screamin’ For My Supper. Bylo to pro Beth hořkosladké období, protože její neléčená bipolární porucha a problémy v osobním životě si vybíraly daň a brzdily ji v kariéře.
 
Nové tisíciletí přineslo naději v podobě alb z roku 2003 - Leave The Light On a 2007 - 37 Days, Hart přišla se třemi nejvíce pozitivními písněmi své kariéry za doprovodu skvělé rytmické sekce v podobě Boba Marinelliho (basová kytara) a Billa Ransoma (bicí).  For My Friend byla nejlepší skladbou z alba z roku 2011’s Don’t Explain: A Hartina spolupráce s Bonamassou jí získalo širší publikum.
 
V Royal Albert Hall zní skladba z roku 2012 Bang Bang Boom Boom. Z Better Than Home zazní píseň Trouble and Mama This One’s For You. Z alba z roku 2016 Fire On The Floor  Beth zazpívá Love Is A Lie, Baby Shot Me Down a Picture In A Frame. Vše končí působivým blues  Caught Out In The Rain…

SEZNAM SKLADEB:
1 As Long As I Have A Song
2 For My Friends
3 Lifts You Up
4 Close To My Fire
5 Bang Bang Boom Boom
6 Good As It Gets
7 Spirit Of God
8 Baddest Blues
9 Sister Heroine
10 Baby Shot Me Down
11 Waterfalls
12 Your Heart Is As Black As Night
13 Saved
14 The Ugliest House On The Block
15 Spiders In My Bed
16 Take It Easy On Me
17 Leave The Light On
18 Mama This One’s For You
19 My California
20 Trouble
21 Love Is A Lie
22 Picture In A Frame
23 Caught Out In The Rain

Dodal: Zdena Selingerová, Liver Music, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BETH HART

Čtvrtek 29. 11. 2018
Vystupují:
Beth Hart (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika