Eric Sneo v rozhovoru

Eric Sneo v rozhovoru

17. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Krátký rozhovor od pořadatele Apokalypsy s Djem Ericem Sneoem, který je jeden z tahounů listopadového pokračovaní.
Ahoj Ericu, co je u tebe momentálně nového a jak se těšíš na Apokalypsu? Když se podíváš na lineup hlavní stage (Marco Bailey, Eric Sneo, Felix Kröcher, Viper XXL, Weichentechnikk), jaká první slova tě napadnou?
Mám se výborně! V poslední době trávím opravdu hodně času ve studiu kde pracuji na nových deskách a také připravuji nové album, které by mělo vyjít začátkem příštího roku. Na vaši party se už moc těším, velmi potěšilo mě, když jsem dostal z bookingu Apokalypsy nabídku přijet zahrát. Na všechny party v České republice moc rád vzpomínám a věřím, že právě Apokalypsa z nich bude ta nejlepší. A co se týče line-upu, Marco Bailey a Felix Kröcher jsou mí velmi dobří přátelé, známe se již několik let, takže jsem rád, že se s nimi setkám na jedné party. A hlavně brzy vydávám desku na labelu MB elektronics, který patří právě M.Baileymu, takže to bude opodstatněné setkání.

Eric Sneo

Co je v tuto chvíli aktuální na tvých labelech Masters Of Disaster a Beatdisaster ? Mohou se fanoušci těšit na něco nového?
Jak už jsem se zmínil, vydávám desku na MB electronics a dokončuji své album. Další deska mi vyjde v listopadu, a to na labelu Equator, který patří Gayle San. Poslední novinka, která vyšla na labelu Masters of Disaster jsou remixy “the advent – Master Blaster 2”.

Mnoho lidí okouzlilo živé „bubnování“ během setů. Velké ohlasy jsou také na tvé používání mikrofonu a efektoru. Plánuješ něco speciálního na Apokalypsu?
Určitě si něco připravím, myslím, že taková party, jako je Apokalypsa, si to určitě zaslouží. Nedávno jsem si koupil zbrusu nový „electronic sampling drum”, takže budu mít možnost ho na Apokalypse pořádně prověřit.

Bobycentrum je velký komplex, hotel jsou 2 minuty chůze. Zůstaneš po svém setu na akci a budeš si užívat party s lidmi?
Miluji, když je hotel kousek od eventu, takže určitě velice rád zůstanu a party si pořádně užiju (možná až do konce, hehe)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika