Salvatore Ganacci vystoupí exluzvině v Duplexu

Salvatore Ganacci vystoupí exluzvině v Duplexu

10. 03. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je nám velkou ctí, že můžeme odtajnit dalšího headlinera naší noci Duplex Presents, která vám pravidelně přiváží ty největší hvězdy světové electronic music. V tomo případě to bude něco opravdu speciálního, protože po jeho virálním úspěchu na loňském ročníku festivalu Tomorrowland si tento týpek z Bosny a Hercegoviny odbyde svou českou premiéru právě v prostorách Duplexu na Václavském náměstí.
Salvatore Ganacci se dostal do povědomí především díky jeho letošnímu virálnímu sestřihu jeho vystoupení na festivalu Tomorrowland 2018, které se přehnalo Facebookem jako lavina a rozdělilo publikum na dva tábory. Nám je jasné, že se jedná především o jeho jedinečnou show a originální přístup, který u jen tak někoho rozhodně neuvidíte. Salvatore debutoval svým první singlem v roce 2014. Společně s Jillionaire vydal track „Fresh“. V roce 2015 ho do svého labelu Refune Music přijal legendární Sebastian Ingrosso a zde vydal tracky jako „Can Not Hold Us Down“, „Money In My Matters“ nebo hitovku „FLAGS!“. V roce 2016 se jeho hit „Dive“ s legendární Enyou a švédským zpěvákem Alexem Arisem dostal velkého celosvětového uznání.
 

Salvatore Ganacci vystoupí v pražském DupleX, The Rooftop Venue 16. března 2019 a bude to jeho premiérová show v České republice. Jako support DJs se představí zástupci české scény, které postupně odtajníme na

Facebookové události: https://www.facebook.com/events/633977727001714/

V současné době má Salvatore Ganacci miliónovou poslechovost na Spotify, hit na BBC radio 1, vyhrál cenu Rookie of the year – Denniz Pop Awards 2014 a v průběhu dvou let se stal jedním z nejvíce vyhypovaných producentů poslední doby. Po získání pozornosti od světově uznávaných producentů jako jsou Sebastian Ingrosso, Major Lazer a Skrillex se jeho kariéra začala ubírat tím správným směrem.

A vy se na něj můžete těšit 16. března 2019 v pražském DupleX, The Rooftop Venue.

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Salvatore Ganacci (Bosna Hercegocvina)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika