Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif

Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif

10. 03. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Z hlubin Boiler Roomu, z výšin Coachelly přijíždí svěží závan elektroniky, Ross From Friends, známý svými mixy, které jdou přes hranice žánrů, technickou precizností, showmanstvím, ale i šílenými svetry. Jeho show nebude jen o mašinkách. V rámci noci Motif si do Roxy přiveze na pomoc i dva spoluhráče na saxofon, klávesy a elektrickou kytaru!
Felix Clary Weatherall, je navíc nejnovějším přírůstkem labelu Brainfeeder. Ve své tvorbě mísí vlivy hip-hopového samplingu, osmdesátkového eurobeatu, Hi-NRG a italo disca. To vše s radostí míchá jak do samotných tracků, tak DJ setů, které jsou vždy co kus, to originál.
 

Předprodej začíná 8. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté online na webu ROXY.

Za svoji poměrně čerstvou kariéru už stačil supportovat tour Little Dragon a zahrál si na spoustě důležitých festivalů, jako jsou barcelonský Primavera Sound, londýnský Field Day, Parklife, Snowbombing nebo Dour. Jeho vystoupení na Boiler Roomu patří dnes již k legendárním. To, že ovládl hlavní slot v Berghain Panorama Baru, pak již nikoho nepřekvapí. Poděkujme tak nejspíše jeho otci, který se svým soundsystémem projel snad všechny evropské squaty a zasel tak pravděpodobně semínko lásky svého syna k elektronické hudbě, jejíž plody si budeme moct poslechnout v květnu v ROXY.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROSS FROM FRIENDS

Čtvrtek 16. 5. 2019
Vystupují:
Ross From Friends (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika