První dáma techna Nicole Moudaber poprvé v Praze

První dáma techna Nicole Moudaber poprvé v Praze

27. 03. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Narozená v Nigérii, vyrůstající v Libanonu, v současnosti žijící v Londýně, ale spíše na nekonečné světové tour. I tak se dá v rychlosti popsat první dáma světového techna, respektovaná producentka a djka s divokou tmavou kšticí Nicole Moudaber.
Exotické kořeny se promítají i do hudby, její typický vášnivý zvuk se pohybuje mezi rázným tech housem a na perkusy bohatým technem. K B2B setům ji i několikrát ročně vyzývají legendy jako Carl Cox nebo Dubfire. V Praze si odbude svou premiéru v pátek 17. května, kde jinde než v ROXY.

Nicole Moudaber

Předprodej začíná 28. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Nicole vlastní label Mood Records, uvádí několikrát oceněnou vlastní rádiovou show In The Mood (po celém světě přes 16 milionů posluchačů), ale především neúnavně zásobuje hudební svět vynikající produkcí přesahující hranice žánru (např. feat. Skin - Someone Like you přijatá na Grammy 2016) a barevnými, ale nekompromisními sety. Díky svému djskému umu dostala již na několika světových festivalech možnost kurátorovat vlastní stage pod názvem MoodZone. Pátek 17. května bude podle všeho patřit do “must go” kalendáře všech českých techno fans. Zapiš si!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NICOLE MOUDABER

Pátek 17. 5. 2019
Vystupují:
Nicole Moudaber
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika