Dj Hell zahraje svou temnou elektroniku za měsíc v Roxy

Dj Hell zahraje svou temnou elektroniku za měsíc v Roxy

06. 05. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I přes čtyřicet let strávených na hudební scéně neztratil Dj Hell nic ze své čerstvosti protínající sexuální dusno a okázalost. Bavíme se o zásadním inovátorství na ose Mnichov - Berlín - New York, které přesahuje hranice hudby do módy a výtvarna.
Přidejme jeho neskrývanou adoraci queer scény, kultovní label International Deejay Gigolo, průkopnictví electroclashe i až hulvátskou renesanci osmdesátkového zvuku. Bez pochyb tak můžeme hovořit o šedé eminenci německého uměleckého undergroundu. Jeho kombinace techna, EBM a synth-wave je tak v kurzu, že propásnout ji 7. června v ROXY by se rovnalo doslova společenské pohromě.
 

Předprodej začíná ve čtvrtek 7. května přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.
 
Mluvíme o mnoha sólových albech, velkolepých spolupracích i nesčetně remixů. DJ Hell byl i jedním z prvních lidí, kteří začali během osmdesátých let hrát v Německu house music. Jeho vydavatelství tak přirozeně vypustilo do světa i mnoho skladeb tohoto žánru. Není proto překvapením, že od začátku přitahovalo velmi výrazná jména celé elektronické scény. Namátkou vyberme Jeffa Millse, Miss Kittin, Vitalica, Tigu nebo i Dopplereffekt či Pet Shop Boys! Jeho kvalitu potvrzuje i nahrávání legendární John Peel Session pro BBC. Jisté je tedy, že nás čeká temně vytříbený set se spoustou erotického podtextu.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ HELL

Pátek 7. 6. 2019
Vystupují:
DJ Hell (DE), support: Tibiza, K.Sandra
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
DJ HELL, Roxy
1 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika