Len Faki přijede na brněnskou Elektru

Len Faki přijede na brněnskou Elektru

20. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro následující pokračování Elektry se Orbith a Level B production rozhodli pro hudební kvalitu v podání Lena Fakiho. Na této Elektře se za podpory Party in House, premiérově představí unikátní projekce z led panelů, kterou jste v ČR mohli vidět jen na monstr akcích. A chcete na Elektru zdarma? Máme pro Vás soutěž!
Len Faki je bezesporu technicky zcela geniální dj a jako producent také nezůstává vůbec pozadu. Již v 90tých let zaujal lidi jako Umek, Samuel L Sessions, Oxia, Hacker nebo John Selway, kteří na jeho labelech Monoid a Feis vydali několik vinylů, alb a kompilací! V roce 2001 vydává na Feis své debutové album „Music For Some Place Other Than This“, které bylo vysoce oceněno všemi důležitými německými magazíny.

Popsali ho jako jednoho z pionýrů zvuku posouvající techno novým směrem. V roce 2002 vydává ještě pod pseudonymem Lamonde kompilaci „Lamonde At The Wheels of Steel“. Jako Len Faki si buduje reputaci v následujících dvou letech, kdy vydává na labelech jako Superbra, Good life, Terminal M. Asi jako pro většinu umělců 21.století, kteří se přesunuli do tolik inspirativního Berlína, znamenal tento přesun v roce 2003 zásadní zlom i pro Len Fakiho. Rozjel naplno nezávislý mateřský Len series label, kterým zaštiťuje inovativní techno sound různých směrů. Svým labelem Figure doslova dobyl record bagy djs jako Umek, Ben Sims, Monika Kruse a Marco Bailey. Jako dj se blýskl na na top místech jako Ostgut (Berlin), Tresor a U60 (Frankfurt), stejně jako na akích jako „Sonne, Mond & Sterne Festival“ a Alive Festival (Be). Len Faki je v techno scéně znám jako “gurmán soundu”, jako opravdový gentleman za gramofony s překvapivými elementy a výraznou individuální estetikou. Len Faki nám přiveze tu nejlepší ochutnávku Berlína s mixem techna, elektra a minimalu.

Soutěž o 2x2 volné vstupy

elektra
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika