Devastator Take Over byl opravdu náročný

Devastator Take Over byl opravdu náročný

16. 06. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Party Devastator Take Over proběhla minulý týden v pátek v pražském klubu Storm na Žižkově. Pojďte se společně s námi podívat, jak to tam vypadalo.
IMI Dance před nějakou dobou oficiálně odhalila jména všech vystupujících interpretů, kteří se představili 14. června do klubu STORM na Žižkově! Line upu obsahoval pět zahraničních hostů, a to konkrétně  Sub Zero Project, Devin Wild, Sefa, GPF, Le Bask a k tomu silný domácí support.

Díky pracovním povinnostem během pracovního týdne jsem dorazil lehce před půlnocí. Počítal jsem s drobným zdržením na vstupu, ale to že tam budu stát víc jak 20 min, než mě jeden zaměstnanec security zkontroluje jsem opravdu nečekal.

Než jsem si vystál frontu u baru na vychlazený nápoj, tak se u pultu objevil mladý a nadějný Devin Wild. Hrál zajímavé a euforické tracky. Chtěl jsem jít blíž k stage, abych slyšel čistější zvuk. Po opuštění baru jsem dostal první ránu v podobě přívalu vedra a vlhkosti. S tím jsem počítal a šel jsem do předních řad po pravé straně, kde jsem věděl, že je jeden z průmyslových větráků a aspoň nějaký náznak pohybu vzduchu. Nebylo to o moc lepší, ale po nějakou dobu se to dalo vydržet. Devin si dav získal svým energetickým setem, bylo vidět, že si hraní opravdu užívá a věřím, že má našlápnuto na raketový vzestup kariéry.

Organizátoři se snažili pobyt v tomto nehostinném prostředí mírnit tím, že rozdávali led, chlazenou vodu a zmrzlinu. Díky jim za ten tah, myslím si, že to spoustě návštěvníků určitě prospělo.

Úmorné vedro a nedýchatelný vzduch si po nějaké době vybrali svou daň a tak jsem opustil prostor klubu, i když na řadu měli přijít další hosté ze zahraničí v podobě Sub Zero Project. Naštěstí klub má po celou dobu akce otevřenou venkovní zahrádku, kde se dá v klidu popovídat, odpočinout si a hlavně nabrat energii na zbytek večera.

Devastator

Devastator

Když jsem si šel pro jeden z dalších vychlazených nápojů na osvěžení, tak jsem cestou byl svědkem události, kdy dva zaměstnanci security doslova podpírali jednoho z účastníků párty a pomáhali mu s chůzí směrem k východu. Při pohledu na hocha, který nebyl sám schopný chůze, měl doslova do písmene oči navrch hlavy a s pusou nevěděl, co by dřív měl dělat, jsem si o tom myslel své. A když jsem ještě k tomu v dáli viděl blikat modré majáky, dal jsem si vše hned dohromady a bylo to vše jasné. Zábava v podobě XTC si i zde vybral svou daň. Více o tom jak to podle organizátorů bylo, se dozvíte dále.

Nebudu nikterak moralizovat, každý je při tomto jednání zodpovědný sám za sebe. Klub, i když by posílil securitas a zvýšil osobní kontrolu při vstupu, a ani nikdo jiný nemůže zabránit tomu, co se stalo. Pro Vojtu to možná mohlo dopadnout lépe, když by návštěvníci nebyli vůči němu lhostejní a když by po celou dobu s ním byl aspoň jeden z jeho kamarádů a měl ho od začátku pod dohledem. Pokud je pravda, že užil najednou 3 tablety XTC, tak tedy toto jednání sám nechápu. To je opravdu hazard s vlastním zdravím. Nikdy nevíte co v tom je a je jedno jestli si dáte půlku a nebo jen jednu! Vždy jsou s tím spojené rizika.

Mladý talentovaný Sefa si dokázal zaplnit stage. Byl jsem rád, že i on se pořádně při tom svém vystoupení zapotil a nebyli jsme to jen mi návštěvníci akce. Miláček publika odehrál svůj melodický a energetický set, za který sklidil velké ovace. Plánoval jsem být až do ranních hodin, ale klimatické podmínky v klubu byli proti. Mrzelo mě to, ale klub jsem opustil předčasně, to vedro a nedýchatelný vzduch jsem nechtěl dále snášet.

Doufám, že další návštěva klubu nebo haly proběhne, až v zimě kdy jsou venku nízké teploty. Už teď se těším na letní sezonu, která proběhne pod širým nebem. Tak třeba příští týden na VYPRODANÉM S-Massacre

Oficiální vyjádření klubu Storm ke vzniklé situaci:

Storm Club Prague 15. června v 22:17 ·Ještě Vám dlužíme jedno vyjádření:

Vojta, který včera oslavoval úspěšně zvládnutou maturitní zkoušku zkolaboval v sanitce.
Co se stalo?

Vojtu v klubu našel Marek Bureš (velký respekt) a vytáhl ho nahoru na vzduch a předal naší ochrance. Ihned jsme volali záchranku a Vojtu hlídali, doplňovali mu tekutiny a postupně mu ochlazovali organismus, tak abychom ho co nejdřív stabilizovali. Záchranka přijela rychle a s malou pomocí si do ni došel Vojta sám. Samozřejmě byl překoplej. Údajně spolkl 3 extáze. Nic méně s námi komunikoval ještě v sanitce. Blahopřáli jsme mu k maturitě a snažili se mu vysvětlit, ať na sebe dává příště větší pozor, a že 3 jsou vážně moc. Bohužel zkolaboval a teď leží v umělém spánku a nedaří se ho probrat.

PROSÍME:
- nepřeceňujte své možnosti a užívejte si párty rozvážně.
- poctivě dodržujte pitný režim a při konzumaci drog se zavodňujte
- choďte na mejdany v partě a navzájem se hlídejte a pomáhejte si
- jestli se vám udělá zle, kontaktujte ihned personál klubu - jsme pro tyto situace dobře školeni a pomůžeme vám
- když už drogu musíte konzumovat, vždy to dělejte postupně a po menších dávkách
- nebuďte na nás naštvaní i v jiných případech, když vyhodnotíme situaci tak, že voláme záchranku. Pro vás to mohou být starosti navíc, ale my chceme opravdu pomoct a ne prudit
- respektujte naše zaměstnance abychom my mohli respektovat Vás

STORM club už více než rok spolupracuje s programem HARD and SMART (Společnost Podané ruce) pro šíření informací o klubovém prostředí a drogách. Proto v klubu netolerujeme užívání návykových látek a proto jsou na vstupu důkladné bezpečnostní prohlídky. Je to pro Vaši i naši bezpečnost. Záleží nám na Vás!

S rodinou Vojty jsme v kontaktu a veškeré informace co se stalo jsme lékařům předali již v sanitce a samozřejmě rodině také. Vzhledem k situaci se již nebudeme veřejně vyjadřovat.

VOJTO! Držíme palce a doufáme, že budeš co nejdřív v pohodě!
I přejetej si působil jako sympaťák. Díky Marku a Jardo. Snad jsme mu zachránili život. Věříme! TY HAJZLE co si mu to prodal! Karma tě sežere!!!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEVASTATOR TAKE OVER

Pátek 14. 6. 2019
Vystupují:
Sub Zero Project, Devin Wild, GPF, Sefa, Le Bask Macky Hungry Beats, Crane, Sixtas a Korty
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika