Beth Hart válcuje bluesrockový svět se svým novým albem

Beth Hart válcuje bluesrockový svět se svým novým albem

13. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Beth Hart na vlně úspěchu svého nového studiového alba potvrzuje svou pozici jedné z nejlepších a nejúspěšnějších bluesrockových zpěvaček současnosti. Po třech vyprodaných koncertech ve Fóru Karlín oznamuje termín pražského koncertu v roce 2020, tentokrát v nejnovější koncertní hale O2 Universum.
Nové studiové album Beth Hart „War In My Mind“ vyšlo 27. září a podle prvních reakcí českých i zahraničních kritiků se jedná o nejlepší album, které kdy vydala. Toto potvrzují nadšené recenze a bodování od 80% výše. Beth s každým svým albem debutuje na prvních příčkách bluesrockových prodejních hitparád, ale její nové album ji posouvá ještě dál. „War In My Mind“ je první nahrávkou, která se umístila i v britské prodejní hitparádě Album Top 20.
 

„War In My Mind je triumfální. Je to nejlepší sólové album, které kdy vydala…“ Rock and Blues Muse

„Dvanáct neuvěřitelných skladeb, které se vás budou držet už navždy. War In My Mind je jedno z nejlepších alb, které letos vyšlo...“ Rock and Load Mag

„Vysoce návykové album, které je upřímné a čisté bez přidaného cukru…“ Cryptic Rock
„Beth Hart nikdy nezněla tak statečně a sebevědomě jako tady…“ Allmusic.com

O skladatelských kvalitách Beth Hart nikdy nebylo pochyb a o těch koncertních již několikrát přesvědčila i své české publikum. Proto asi nikoho nepřekvapí informace o tom, že její letošní pražský koncert 6. prosince ve Fóru Karlín je již vyprodán.  A to je skvělá příležitost k oznámení termínu jejího koncertu na příští rok. Poté, co v posledních třech letech třikrát po sobě zaplnila Fórum Karlín až po strop, se Beth Hart po dohodě s pořadatelem svých koncertů v České republice rozhodla přesunout své další vystoupení do většího sálu.
23. října roku 2020 zahraje v nejnovějším a nejmodernějším koncertním prostoru v České republice O2 Universum PRAHA.
Beth Hart pokaždé přijíždí se zbrusu novým playlistem, a jelikož má z čeho vybírat, pokaždé překvapí vyvážeností svého setu a samozřejmě znovu a znovu svým hudebním talentem.

Vstupenky na tento koncert se dostávají do předprodejní sítě právě dnes a je třeba zdůraznit, že ty nejlepší vstupenky na všechny předešlé koncerty Beth Hart se vždy vyprodaly do jednoho měsíce od oznámení. Link na předprodej v síti Ticketmaster je zde:
https://www.ticketmaster.cz/event/beth-hart-vstupenky/23721

Dodal: Zdena Selingerová, Liver Music, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BETH HART

Pátek 9. 7. 2021
Vystupují:
Beth Hart (us)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika