Lucky Chops ukážou Praze sílu dechových nástrojů

Lucky Chops ukážou Praze sílu dechových nástrojů

14. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Funková parta Lucky Chops dává nový život dechovým nástrojům. Svůj neuchopitelný hudební mix šíří od roku 2006, kdy se během studií v New Yorku dala pětice dohromady. Své štěstí zkusili jako pouliční muzikanti a díky virálním videím se z nich rázem stala senzace.
Pražskému publiku představí 21. října 2019 v Lucerna Music Baru svou první oficiální desku nahrávanou v profesionálním studiu. Vstupenky (550 Kč) od 31. května na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.
 

Lucky Chops o sobě dali poprvé vědět díky coverům hitů od Adele, Beatles nebo Ariany Grande. Jejich intenzivní tvorba má jediný úkol - šířit léčivou sílu hudby. Odhodlání pětice muzikantů rezonuje se zástupy fanoušků po celém světě. Lucky Chops mají na kontě sta miliony přehrání a jejich koncerty jsou nezapomenutelným hudebním zážitkem, kde mají hlavní slovo pozoun, saxofon, trubka, suzafon a bicí. Všichni členové kromě koncertování také učí a motivují začínající hudebníky.

„Potkali jsme se na škole, ale kromě zkoušení v hodinách jsme chtěli vlastní koncerty, a tak jsme začali hrát v ulicích New Yorku, na svatbách a dalších událostech. Všechno se změnilo, když jsme dostali povolení vystupovat v metru. Tam nás někdo nahrál, video hodil na internet a lidé najednou chodili přímo na nás," popisují Lucky Chops svůj hudební vývoj. Kapela později začala vydávat i vlastní skladby, které vyšly na několika krátkých nahrávkách. Oficiální debut chystají letos. Podle všeho je album hotové a mělo by vyjít co nevidět.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUCKY CHOPS

Pondělí 21. 10. 2019
Vystupují:
Lucky Chops / US
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika