Eric D Clark na Bliss v Radosti FX

Eric D Clark na Bliss v Radosti FX

25. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzpomínáte ještě na megahit "From Disco To Disco"? Jejím autorem je američan Eric D Clark, který tento pátek zavítá do Radosti FX na party Bliss. Party dále doplní její rezidenti Braun & Moskito.
Tato skvělá noc měla na naší scéně doslova raketový nástup. Má vkus, baví a má i vynikající potenciál natáhnout návštěvníky v podobě jejích residentů. Kdo by také odolal britskému duu The Littlemen a Peterovi Kruderovi, kteří vystoupili na prvních dvou akcích. Laťka zůstává vysoko nasazena a i to bude do budoucna jednou z hlavních devíz této akce. Po několika letech do klubu opět zavítá skvělý bavič a autor nesmrtelné skladby „From Disco To Disco“ – Eric D Clark.

Tuhle skladbu si svého času pobrukovala doslova celá Praha. V době zlaté éry českého clubbingu jste jí mohli pravidelně slýchávat na všech zásadních akcích. Eric D Clark v té době dokonce již v Radosti FX vystupoval, bylo to přesně v roce 1998, tedy v době, kdy mu ležel u nohou doslova celý svět.

bliss

Zdálo se, že o Ericovi chvíli nebylo slyšet, nicméně zdání klame. Eric založil svůj vlastní label a spolupracoval s několika velmi zajímavými jmény z dnešní elektronické scény. Výsledkem jsou skvělé skladby, ale také nové remixy jeho legendární Whirlpool Production a zmiňované „From Disko To Disko“. Podobně jako Jaydee, zažívá i Eric D Clark své částečné znovuobjevení. Nezbývá, než konstatovat, že za tenhle track si ho skutečně zaslouží, protože je jen málo skladeb, které by nám všem dovedly i po těch letech tak skvěle zvednout náladu.
Bliss přichází a je opět na co se těšit.

Musíme také zmínit, že Bliss je na programu klubu i v následujících měsících a to vždy poslední pátek v měsíci. A kdo, že se sem chystá?Jména jsou to opravdu skvělá. V říjnu dorazí britské kultovní duo Swayzak a v listopadu dokonce legendární a fantastičtí Happy Mondays, kteří se představí v DJ setu, na který asi jen tak nezapomenete.


Eric D Clark: V roce 1997 byl po 9 týdnů absolutním číslem jedna v Itálii se svým nezapomenutelným hitem „From Disco To Disco.“ Tento track byl vydán znovu v roce 1999 ve Velké Británii a opět se stal obrovským hitem. Z klubu do klubu, to je přesně to, co tento veselý chlapík ze San Francisca miluje. Hraje na gay i straight parties po celém světě, rozdává radost a ze svého kufru vždy vyhrabe něco, co navštěvníci klubu ještě nikdy neslyšeli. To je Eric D Clark.

Jeho zvuk je nezapomenutelný a také nezaměnitelný. Mixuje staré kousky s těmi nejnovějšími a je vždy zárukou toho, že v klubu rozhýbe i ten nejlenivější zadek. Eric D Clark je od svého srdce kosmopolitní. Žil v Paříži, Španělsku a Amsterdamu. V roce 2000 založil vlastní label Subcurrent, na kterém vychází groovy underground house všeho druhu. V roce 2001 se přestěhoval do Berlína a stal se pevnou součástí tamní scény. Jeho specialitou jsou velmi dlouhé sety.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika