TWM s učebny pro Djs končí

TWM s učebny pro Djs končí

26. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na pražském Smíchově bude ukončen multifunkční TWM komplex, ve kterém jsou hudební učebny DJské školy DJschool.cz. Plánuje se tak série rolučkových večírků.
Multifunkční prostor TWM komplex na pražském Smíchově funguje od roku 2001. Původním poselstvím celého projektu bylo vytvoření moderního prostředí pro DJskou školu LIVC ve spojení s Cocktail barem a prostory pro přednášky, prezentace a malé výstavy.. Po delší rekonstrukci bývalé knihtiskárny tedy vznikl prostor, jež nám po léta poskytoval širokou selekci v oblasti kulturní, vzdělávací a později i konferenční.

Od roku 2002 byl denně otevřen pro veřejnost s řadou nabídek: internetová kavárna, hudební obchod, učebny hudební DJské školy, nahrávacího a grafického studia a v neposlední řadě i velmi freestylového cocktail baru! Díky tomu, že život je změna a koncepce zakladatelů se již přesunuly o krok dál přichází čas se s tímto prostorem důstojně a řádně rozloučit.


27/9 zažijete Revoluci v míchání drinků,
ochutnáte Londýnské „trendy“ cocktaily v doprovodu eclectické music Dj.Blue za doprovodu multiinstrumentalisty.

dj school

19/10 Vás Flashback vrátí do doby 60-80 let s jedinečnými video-disco šlágry budoucnosti. Nekonečný mejdan provázený video-diskotékou a vstup zdarma v kostýmu jsou zárukou řádné jízdy a určitě si každý song rádi zazpíváte a každý druhý zapijete.

dj school

30/11 finální Jízda aneb přehlídka klenotů TWM, RnB,disco a house music, ALL Stars bartender team, fashion show a v neposlední řadě samoobslužný cocktail bar v druhé místnosti vás nenechají odejít dříve jak pozdě dopoledne.

dj school

Start vždy ve 20:00

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika