HalfLives míří do Prahy jako support Icon For Hire

HalfLives míří do Prahy jako support Icon For Hire

18. 02. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duo Icon for Hire, které 6. března vystoupí v pražském Futurum Music Baru, oznámilo svůj support. Bude jím rocková kapela HalfLives. Halflives přicházejí s elegantní a chytlavou směsí melodického alternativního rocku, avantgardního popu a prvků moderních stylů.
Linda Battilani (zpěv) je hlavní autorkou písní Halflives, kterým, jak říká, dala půl svého života. Hudba se pro ni stala nutností, způsobem, jak překonávat těžkosti života. 

HalfLives

Halflives debutovali v roce 2017 albem “Empty Rooms”, které přineslo příběhy o lásce, ztrátách a zlomených srdcích s intenzivními hymnickými melodiemi.  Na počátku koncertovali společně se svými kanadskými kolegy Courage My Love. Díky mnoha vystoupením Halflives vycizelovali svá vystoupení, při kterých může Linda předvést svůj impozantní hlasový rozsah a ohromující charisma.

V polovině roku 2018 vydali nový singl "Crown", který sklidil chválu u  Kerrangu!, Rock Sound, AltPress, na Spotify i Deezer. V zimě 2018/2019 následovala ostřejší píseň "Fugitive" a turné v Británii jako předkapela The Faim a Chapel.

Počátkem minulého roku se Linda na několik měsíců nastěhovala do hudebního studia a přišla s několika novými písničkami s vyspělejším zvukem, z nichž první skladbou je "Rockstar Everyday", druhou pak  "Snake“. Obě skladby vyšli jako singl v lednu 2020.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ICON FOR HIRE

Pátek 6. 3. 2020
Vystupují:
ICON FOR HIRE (USA), HalfLives
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika