Koncerty na tento týden jsou už zrušeny

Koncerty na tento týden jsou už zrušeny

10. 03. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stát kvůli koronaviru od dnešních 18:00 zakázal všechny kulturní, sportovní i společenské akce nad 100 účastníků, zrušen je například březnový Febiofest, kluby ruší svůj program na tento týden. Pozdější březnové akce také pravděpodobně neproběhnou.
Lucerna Music Bar zrušil svůj program na tento týden s následující informací:
Na základě nařízení Bezpečnostní rady státu z 10. 3. 2020 o zákazu hromadných akcí s účastí nad sto lidí je tato akce zrušena. Děkujeme za pochopení v této mimořádné situaci.

Palác Akropolis ruší vše kromě divadel:
Vzhledem k mimořádným opatřením, které se dotýkají i kulturních akcí, jsme nuceni posunout (případně zrušit) veškeré hudební akce, které měly proběhnout do konce tohoto týdne. Ohledně pozdějších březnových akcí doplníme, květnové a pozdější akce zatím zůstávají beze změny.
Divadelní představení budou vzhledem k jejich malé velikosti nadále probíhat. Informace o konkrétních akcích poskytneme, jakmile dořešíme potřebné detaily s interprety a organizátory.
Děkujeme za pochopení a snad se v Akráči opět brzy potkáme.


Program ruší i pražská Roxy, MeetFactory nebo brněnsá Fléda. Kluby na facebooku shodně uvádějí, že jednají o náhradních termínech a každý koncert chtějí řešit individuálně.

Stějně jednotlivě chtějí každou kulturní akci řešit i předprodeje jako Goout a Ticketportal, kteří v současné době jednají s pořadateli a z kapacitních důvodů nestíhají odpovídat na jednotlivé dotazy.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPECTACULARE MEETS MUSIC INFINITY

Středa 11. 3. 2020
Vstup: 350 Kč
Vystupují:
Kelly Moran + Ed Carlsen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika