DieMusik v Crossu a Roxy

DieMusik v Crossu a Roxy

04. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve dnech 6. a 7. října se budou v pražských klubech Cross a Roxy konat speciální hudební večírky Die Musik zaměřené na rakouskou a německou elektronickou hudbu.
Akce je organizována ve spolupráci s pražským Cross clubem a v produkci celoročního festivalu jiné hudby Stimul.

V Cross clubu zahrají ve dnech 6. a 7. října například německý Dj Sticky DoJah či drumandbassový Dj Mat z Rakouska, které doplní čeští Djs Stanzim, Blue, IM Cyber, Kubatko či Ghonzales. V NOD ROXY (festival STIMUL) se 6. října představí vycházející hvězda rakouské gramofonové alternativy Dieb13, jehož vystoupení doplní obrazem rakouská vizuální umělkyně Billy Roisz.

Večírky Die Musik jsou doprovodným programem festivalu současných německy mluvených filmů Der Film, na kterém se ve dnech 4. až 8. října v pražských kinech Aero a Světozor představí přibližně 20 celovečerních filmů a dokumentů z produkce sousedního Německa, Rakouska a Švýcarska.

6.října klub Roxy: Pět gramofonů v netradiční akci. Francouz ErikM, mistr alternativní práce s gramofony pohybující se mezi improvizací a vážnou hudbou představí společný set s vycházející hvězdou rakouské gramofonové alternativy Djem Diebem13. Toshimaru Nakamura je zase japonským průkopníkem nové improvizace na poli elektronického minimalismu. Všechna vystoupení doplní obrazem rakouská vizuální umělkyně Billy Roisz, manipulující se zpětnou vazbou u videa.

6.října Cross Club: Beatcase main stage (hip hop, grime, funky, breaks) - představí se německý Dj Sticky DoJah (Le Scratch Funk, D), Tuco (UK) a Richard. Eclectica beats stage – Djs Blue, Tall a Side (CZ)
Vstupné: 60 Kč, s lístkem z festivalu DER FILM zdarma!

7.října Cross Club: Drum’n’Bass main stage – představí se rakouský Dj Mat z labelu Brigland/Souledout/Trife.Life!, spolu s ním zahrají čeští Djs IM Cyber, Stanzim, Ghonzales, Kubatko. Breakbeat stage – zahrají Djs Stanzim, Voita a Brada. Vstupné: 60 Kč, s lístkem z festivalu DER FILM zdarma!

www.derfilm.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika