Electronic beats je vyprodaný

Electronic beats je vyprodaný

16. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival Electronic beats je vyprodaný, organizátoři na místě uvolní do prodeje ještě několik set lístků.
Jako hlavní hvězda festivalu ´electronic beats´, který se uskuteční ve Veletržním paláci v sobotu 28. října, vystoupí skupina The Prodigy.
Vstupenky na ´electronic beats´ jsou z předprodeje v současné době plně vyprodané, organizátoři uvolní do prodeje na místě ještě několik set lístků. Na webových stránkách festivalu - www.electronicbeats.net/cz - bude od 16. do 26. října probíhat každý den soutěž o vstupenky a dárky od ´electronic beats´.

Soutěžit můžete také v naší soutěži o vstupy na E.B.

the Prodigy


Na festivalu vystoupí také zahraniční kapely Slam, N.O.H.A., Yonderboi a DJ Carl Craig, které doplní čeští DJs: Josef Sedloň a Ladida.

Skupina Slam, kterou tvoří Stuart McMillan a Orde Meikle, se stala synonymem pro undergroundovou klubovou scénu v Glasgow a pro tamější hudební vydavatelství Soma. Dvojice si získala reputaci jako DJové a vynikající studioví umělci.

Formace N.O.H.A. na sebe výrazně upozornila již svým debutovým albem Noise Of Human Art (1997), které ji okamžitě zařadilo k předním umělcům tvořícím ve stylu pop-avantgarde v Evropě. Po dalších deskách No Slack (2001) a Next Plateau (2003) vyjde brzy čtvrté album skupiny N.O.H.A. s názvem Base From Above.

Za pseudonymem Yonderboi se skrývá László Fogarasi. Začínal hodinami kytary na základní škole a dotáhl to k eklektickým deskám, které v současnosti prezentuje po klubech po celém světě. Vyrostl v malé maďarské vesnici a snad právě proto dostal na své první album Shallow and Profound klidnou atmosféru se směsí trip-hopu a jazzových melodií šedesátých let, které nahrál po přestěhování do Budapešti na levném počítači a klávesách. Po úspěchu debutového alba zformoval doprovodnou skupinu Yonderboi Quintet a výrazně změnil přístup k hudbě i k tvorbě desek. Zkomponoval filmovou hudbou ovlivněné album Splendid Isolation, na kterém se nepochybně podepsal vliv holandského hudebníka Toma Holkenborga (Junkie XL), se kterým se László potkal v Amsterdamu v roce 2003.

Carl Craig je jedním z umělců, kteří dovedou poskytnout svému publiku výbornou taneční hudbu a navodit vynikající atmosféru. Jako experimentátor taneční muziky, světoznámý DJ a špičkový producent techna má Carl Craig málo sobě rovných hudebníků. Craigova hudební tvorba se začala formovat pod vlivem legendárního techno producenta Derricka Maye v 80. letech minulého století. V roce 1989 pak Craig začal vydávat své vlastní nahrávky nejprve pod Derrickovou značkou Transmat, posléze i pod vlastním labelem Planet E Communications.

Projekt ´electronic beats´ společnosti T-Mobile zaměřený na hudbu, životní styl a komunikaci je určený pro lidi, kteří se chtějí vyjádřit prostřednictvím toho, co je baví. Média, festivaly, živá vystoupení a kulturní akce organizované v rámci projektu ´electronic beats´ umožňují lidem s podobným životním stylem a názory setkávat se, poslouchat hudbu a sdílet své zážitky.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika