Soutěžte o 20 vstupů na Electricity

Soutěžte o 20 vstupů na Electricity

17. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (6)
Byl jsi na Summer of Love? Slyšel jsi show, kterou zde předvedl dj Milo Moretti? Tak se připravte na tuto atmosféru v klubové podobě!
10. listopadu 2006 se rozezní SPECIAL vydání, dnes již stále rozjíždějící se electro noci ELECTRICITY.Dj Milo Moretti, Live show v podání dua ELECTROMAFIE, gogo dancers, 11m projekce, 150x Welcome drink a to vše v pražském klubu PM. Dále zahrají rezidentní dj klubu CZbeat a party ELECTRICITY dj Martin Frank, dj Tintin a další dj opět z pražského klubu CZbeat dj Diga.

Soutěž o 20 vstupů.

Přijďte se pobavit do celkem neznámého prostoru PM KLUBU, který je svoji velikosti a výzdobou právem přezdívaný druhá Roxy.

Oficiální afterparty ELECTRICITY proběhne v pražském Studiu54 od 5.00.

Vstup na místě 50 Kč.

flyer electricity




lineup:

21.00-22.30 TINTIN
22.30-00.00 MARTIN FRANK
00.00-01.30 MILO MORETTI
01.30-03.00 ELECTROMAFIA
03.00-05.00 DIGA








Bio DJ Milo Moretti / milomoretti.com
S klubovou muzikou se poprvé dostává do styku ve svých 16 letech. V té době začíná poslouchat klubové pořady na rádiu BBC Radio1, Faktor, Evropa2. Nicméně zásadní vliv na něho samého má rok 1998, kdy začíná pravidelně navštěvovat párty. Stále více ho láká být součástí dění na klubové scéně. Proto kupuje gramofony a začíná aktivně hrát.
V začátcích jsou jeho sety velice ovlivněné v tu dobu se silně prosazujícím stylem Wet&Hard. Časem ale začíná přičichávat i k dalším stylům a to především progressive, progressive house, trance, tech house a electro. Nebrání se ani experimentování a rád do svých setů zařazuje desky různých stylů. Neustále se snaží své sety zpestřit a proto jako jeden z prvních v ČR kupuje FinalScratch2, který mu umožňuje posunout hraní zase o krok dál.
Během své kariéry si zahrál po boku takových jmen jako Orbith, Michael Burian, Josef Sedloň, Lumier, Aiffel a další. Již se stačil podívat do různých koutů České republiky, kde vždy roztančil nejedno publikum.
Jako DJ se snaží pobavit publikum a proto rád říká " Je jedno co pustíš, hlavní věc je, když se lidi baví "



Bio Dj Martin Frank / martinfrank.org
Martin Frank, rezidentní dj z pražského nově otevřeného legendárního klubu CZBeat, se začal
zajímat o taneční hudbu v cca 15ti letech. Tehdy jako clubber a později jako dj začal striktně
prosazovat prvky electra do všech aktivit, které u něho souvisely s taneční hudbou. V začátcích jeho hraní můžeme sledovat spíše progresivní tvrdší beaty ,které později vyměnil zcela za zvuk electrohousu s prvky minimal electra. V jeho začátcích věřil na dokonalost digitalní hudby, a proto používal ke svému hraní programy Ableton Live!. Později se ovšem seznámil s dvojící djs Diga a Šmuk, se kterými založil skupinu Audiocollective a na rozdíl v protikladu k ostatním djs přecházejí na vinyl desky. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění. V této době se stává také promotérem v pražském music baru ArtCoctail, kde později realizuje svoji striktní Electro noc Electricity. V nynější době Martin spolupracuje s klubem Czbeat na rezidentních akcích s jeho plány prosazení oblíbenosti zvuků Electra mezi široké spektrum clubberů.


Bio Dj Diga / djdiga.com
DJ DiGA, vlastním jménem Honza Ditrich, je jedním z nových pražských DJs, kteří chtějí obohatit českou klubovou scénu. Jako potomek dvojice zakládající kapelu Hypnotix ani nemohl skončit nikde jinde než u hudby. Tento clubber se zhruba před čtyřmi lety rozhodl, že mu nestačí jen místo pod podiem, ale že chce sám bavit lidi muzikou. Koupil si gramofony, několik desek a v garáži začal trénovat a hrát pro partu kamarádů. Zpočátku hrál techno, poté vsadil na osvědčené hitovky a vyzkoušel mnoho stylů, zejména houseových (od progressivu, funky, happy, elektro, až po tech-house). Postupem času a hlavně vlivem hudby, kterou poslouchal, se začal ubírat jiným směrem a jeho styl se stával osobitějším. Inspirací pro DJ Digu byla taková jména jako Corvin Dalek, nebo na naší scéně, Michael Burian, a právě styl Wet`n`Hard, který mu otevřel nové možnosti a cestu, po níž dál směřoval. Nakonec se opět vrátil k počátkům, tedy k rychlejším BPM, a nyní hraje, jak on říká, tzv. "melody techno".
DJ Digu jste zatím mohli slyšet na radiu Akropolis, v clubu Guru, Defilé, Kajetán na Vinohradech, Art Coctail či Futurum, dále také v Music Clubu El Wood, kde měli nějaký čas společně s Jirkou Čechurou (DJ Šmuk - producent a PR klubu CZBeat a technomág na naší undergroundové scéně techna;)) - vlastní residentní noc pod názvem Refresh Connection, na níž si zahráli například po boku DJ Tvykse. Refresh Connection se následně přesunula do Art Coctail baru na Újezdě, kde se kluci zhruba půl roku starali o program, ale podmínky dobré pro bar, nejsou vždy dobré podmínky pro club. Nyní můžete slyšet DJ Digu v rekonstruovaných prostorách klubu CZ Beat (Balbínova ul.), kde opět funguje rezidentní noc Refresh Connection - Diga vs Šmuk + hosté. O Vánocích jste DJ Digu mohli slyšet, stejně jako dalších 450 lidí, v Bizon Aréně v Karviné, v únoru si zahrál jako host v brněnském klubu 7.NEBE, a naposled jste ho mohli slyšet na jednom z prvních Ústeckých open-airů - Vrak Dance Party aneb OXYGENE Summer Night ve spolupráci s novým talentem, který si říká DJ Martin Frank a specializuje se na mnoho různých podob electra.


6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 10. 2006 | 14:20:35
+0 | -0
ja myslim ze je to Franta Burian, ale v nabidce to neni...??? Kdo to porada??

:)))))))))))
hcda
19. 10. 2006 | 14:15:42
+0 | -0
Milo Moretti trubky;)
Marcel
18. 10. 2006 | 00:00:53
+0 | -0
jaká je správná odpověď? :-) a co je to za klub, druhá Roxy / pmclub sem jestě neslyšel

17. 10. 2006 | 23:14:12
+0 | -0
rofl:) ale tak snad jjednoduchy zase uplne ne:D
adéla
17. 10. 2006 | 19:37:16
+0 | -0
určitě má komplex horšího potomka :-)
koma
17. 10. 2006 | 17:32:31
+0 | -0
Milo Moretti je Burianův brácha tak tak to má jednoduchý
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika