Flashback

Flashback

18. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Předposlední ze série večírků TWM komplexu Vás rozparádí ve stylu 60-80 let a právě proto se u nás zastaví PAN DISKŽOKEJ s výbavou 4000 DVD klipů, které málokdo z Vás viděl.
A je to tady! Ještě než se s přáteli pustíme do úplně posledního večírku Final Drive a uzavřeme tak definitivně komplex TWM, připravili jsme akci také pro Vás, naše příznivce, studenty a jejich přátele.

Šlágry století, videoprojekce, jedinečné dekorace a k tomu welcome drink jsou zárukou pořádné jízdy.

Co víc? Koktejly za 60 CZK a vstup zdarma!

19/10 Vás FLASHBACK vrátí do doby 60-80 let s jedinečnými VIDEO-DISCO šlágry budoucnosti! Nekonečný mejdan provázený video-diskotékou a vstup zdarma jsou zárukou pořádné jízdy! Určitě si každý song rádi zazpíváte
a každý druhý zapijete.

30/11 Finální JÍZDA aneb přehlídka klenotů TWM, RnB,disco a house music,
ALL Stars bartender team, fashion show a v neposlední řadě samoobslužný
cocktail bar v druhé místnosti vás nenechají odejít dříve jak pozdě dopoledne


Start vždy ve 20:00
All sessions FREE ENTRANCE and WELCOME DRINK!
Doporučujeme rezervovat si stůl a rovnou si na něj objednat láhve svého
oblíbeného pití na správné zahřátí .... více na www.easycatering.cz
Nepropásněte tuto poslední šanci být tu s námi....

Flashback


Multifunkční prostor TWM komplex na pražském Smíchově funguje od roku 2001. Původním poselstvím celého projektu bylo vytvoření moderního prostředí pro DJskou školu LIVC ve spojení s Cocktail barem a prostory pro přednášky, prezentace a malé výstavy.. Po delší rekonstrukci bývalé knihtiskárny tedy vznikl prostor, jež nám po léta poskytoval širokou selekci v oblasti kulturní, vzdělávací a později i konferenční.
Od roku 2002 byl denně otevřen pro veřejnost s řadou nabídek: internetová kavárna, hudební obchod, učebny hudební Dj.ské školy, nahrávacího a grafického studia a v neposlední řadě i velmi freestylového cocktail baru!
Díky tomu, že život je změna a koncepce zakladatelů se již přesunuli o krok dál přichází čas se s tímto prostorem důstojně a řádně rozloučit.
Pro ty, kteří tu byli s námi i pro ty kteří by nechtěli přijít o šanci do tohoto prostoru naposledy zavítat jsme připravili poslední sérii večírků….
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika