Tip na víkend: Adam Freeland v Abatonu

Tip na víkend: Adam Freeland v Abatonu

25. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stalo se již podzimní tradicí, že v předvečer státního svátku Nezávislosti přijede Adam Freeland a koná se kalba, na kterou se pak ještě dlouho vzpomíná. nebude tomu jinak ani letos.
Prostě breakbeat a alkohol k sobě neodmyslitelně patří, stejně jako breakbeat a kytary. A když kytary, tak pořádný heavy metal! A když heavy metal, pak jedině Törr! Ano, slyšíte dobře. Adam Freeland, Törr, hektolitry vodky a kalba nadoraz! Summer Of Love Heavy Metal edition.

Breakbeatový král Adam Freeland a deathmetaloví satanisti Törr, spolu s rozlámaným duem Kapsak (Kaplick vs Saku) a abstraktními Machine Funck, to je sestava pro páteční kalení v pražském Abatonu.

adam freeland

Line Up
22.00 Machine Funck
00.00 Törr live in concert
01.00 Adam Freeland
03.00 Kapsak aka Kaplick vs Saku

Jízdenka do pekel na tento mejdan je příjemně laciná a koštuje 199 Kč bez poplatků v předprodeji nebo rovných 300 kč na místě. Pro členy Summer Of Love Members Clubu a Breakbeat.cz je vstupné i na místě za 199 Kč.

Každý, kdo přijde oháknutý v metalových hadrech jako správný metalista, ten má vstup zadarmo! Nejlépe oděného metalistu odměníme celou lahví vodky s podpisem Adama a Törr!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika