Rozhovor s Boldem

Rozhovor s Boldem

25. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další zásadní rozhovor k party Pigfest je věnován australskému dji Boldovi.
Jsi z Austrálie, a hrál jsi již v mnoha zemích. Kde ses setkal s nejlepším publikem? A jaký je rozdíl mezi australským a českým publikem, pokud nějaký je?
Lidé v Austrálii mají raději rock`n`roll. Proto akce s elektronickou hudbou nejsou tak populární jako ty rockové. Ale máme několik opravdu dobrých festivalů a parties v letní sezóně. České publikum je jedno z mých oblíbených, jsou opravdu pestří, přátelští a nadšení, a mají vlastní styl. A velmi dobře na parketu reagují:) Australané jsou méně vzrušení. Jinak mám rád také Španělsko, Německo, slovensko či Bulharsko. Nedávno jsem se přestěhoval do Amsterdamu, a tam je to taky super:)

Které DJs z celého světa máš nejraději?
Jsou to Paul Langley, Pet Duo, Frank Kvitta, Rush a Ben Sims. Ale i mnoho dalších, mohl bych jich vyjmenovat stránky a stránky.

Na tvé úrovni je hudba i prací. Stane se ti, že tě hraní nebaví a hraješ jen "pracovně"?
No vlastně mě to asi baví vždycky! Někdy jsem dost unavený, a radši bych si schrupnul, ale když na akci dorazím, dostane se do mě spousta energie z těch davů lidí a atmosféry. Je to moc pěkné a inspirující!

Jsi také velice úspěšný producent. Co máš raději, DJing, nebo produkci?
Sbíral jsem muziku a začalo mě zajímat produkování. Ale to bylo dříve, než jsem začal s DJingem, takže producentství byl můj první krok. Hraní živě mám nejradši, to jsem v Austrálii dělal nejvíc, a získal jsem tím mnoho zkušeností. Teď jsem částí live projektu "Unborn Twins" s DJem Rushem. Máme speciální představení, s tanečníky a všemi live nástroji, bez desek. To je úžasný a rozhodně mi to v producentství hodně pomohlo.

Kde v Česku jsi už byl? A které místo v Česku máš nejradši? Máš při svých zájezdech čas na prohlížení okolí?
Párkrát jsem už v Česku byl. Jedna z mých nejoblíbenějších akcí je Apokalypsa v Brně, je to tam úžasný. Také Summer Of Love, a Liberec a Praha. Česko je opravdu pěkná země, a rád sem jezdím. Málokdy mám čas na procházky po okolí, ale třeba někdy v budoucnosti...

Jakou hudbu posloucháš doma?
Cokoliv, techno, hip hop, house, disco, podle nálady!

Charakterizuj svou muziku pár slovy. Ale snaž se nepoužívat slova jako techno, hard, funky atd.
Hraju underground heat to move your feet...tuhý, nekompromisní, BOLD.

Těšíš se na Pig Fest?
Ano, nemůžu se dočkat! Hraju často s Agentem všude možně, ve Španělsku, Holandsku, Německu, a vždycky hrajeme spolu dobře. A Rush je Král! Už se těším na to, až zas uvidím české lidi. Jste správní party people a mám vás rád!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika