Sonorous na Steamu

Sonorous na Steamu

29. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Pokroky klubové party Steam jsou znát na každém dílu. Tentokrát za pomoci Duplexu přiveze Steam 11.11. německého dje Sonorouse.
Party Steam se úspěšně zařadila mezi nejoblíbenější klubové noci v Praze a i další díl posune laťku o kus dál. Klub Duplex bude proměněn k nepoznání díky několika unikátním specialitám které chystáme. Vedle djské stage budou zavešeny plazmové obrazovky a společně s plátnem které již v klubu je standardně budou napojeny na speciální živou videoprojekci ve stylu party Steam. Mohutné květinové dekorace ještě doplní tento dojem a budete si připadat jako v květinovém ráji. Jedno z nejlepších zvukových a světelných zázemí včetně laserů je v klubu samozřejmostí a i z této stránky se o vás tedy nejlépe postaráme. Speciální uzavřený VIP prostor s barem za djem pro pozvané hosty se stane takovou třešničkou na dortu k tomu všemu. No a co ješte schází? Jména djs a hlavně headlinera!

steam

Sonorous, vlastním jménem Rough Muller, je především vynikající producent. Do povědomí fanoušků se dostal svým singlem "Glass Garden", další jeho singly "Second Sun", "Protonic" a "Last Sunday" se již staly klubovými hity a dostaly se do record bagů takových jmen jako Paul Oakenfold, Tiësto a Paul van Dyk. Sonorous remixoval mnoho známých jmen - Sinéad O`Connor, Mirco de Govia, Quivver, Above & Beyond, Kyau & Albert – jejichž skladbám dal vynikající progresivní nádech. Sonorous je jedním z mála djů, kteří ví, jak kombinovat groovy skladby s nádhernými zvuky a melodiemi, které v klubu nenechají nikoho v klidu. Hraje pod hlavičkou labelu Euphonic společně s veličinami jako jsou třeba Armin van Buuren, Above & Beyond, Kyau & Albert, Marc Marberg, Sebastian Sand, Aly & Fila, Stoneface & Terminal, Ronski Speed aka Sun Decade. S nimi zároveň také již procestoval celý svět.

Steam je klubový mejdan zaměřený na energickou hudbu různých stylů od house, přes electro, progressive až po mnoho dalších a i dj Sonorous si pro tento večer připraví zcela speciální set jaký jinde neuslyšíte. Odstartuje již v 0.00 hodin a bude pomalu ale jistě přidávat a přidávat tak aby připravil půdu pod nohama mistrovi energie ve svých setech dj Pete Walkovi. Vrcholem noci pak bude exkluzivní ping pong show dvojice Pete Walk a Michael C kteří společně zahrají na 2 cd přehrávače Pioneer CDJ 1000 MK3, 2 gramofony Technics 1200 MK2 a mixpult Pioneer 600. Mimo to zahraje Michael C samozřejmě také sám a dál vystoupí ještě dj Shkobiss z Aiffel records.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
nunu
30. 10. 2006 | 11:14:51
+0 | -0
BLITKA!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika