Vibe vs SElectro v Mecce

Vibe vs SElectro v Mecce

14. 11. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Na tento pátek se v holešovickém klubu Mecca odehraje další ze série pravidelných nocí, Vibe. Ta se protentokrát spojila s party SElectro a nabídne tak propojení dvou hudebních projektů v jedné noci.
Komerční sdělení: Jedna z pravidelných nocí v Mecce, VIBE se spojí s SElectro nocí, což je party plná energie, přinášející vzrušující elektronickou hudbu. SElectro byla vytvořena nám známou skupinou z Kypru, vedenou Bon Finixem, jedním z nejznámějších DJs v České Republice.

Pro ukázku, jak vzrušující tyto 2 party jsou, jejich rezidentní DJs se představí ve společném back to back setu. Bon Finix - rezident SElectra a Tripmain se svou VIBE budou vévodit noci s něčím, co by se dalo nazvat Bon Trip Session. Bon Trip vnikla během pás společných vysoupení Bon Finixe a Tripmain a výsledkem byl vždy "back to back set". Tyto sety se staly oficiální částí každého večera, kde hráli dohromady. Na rozdíl od jiných DJs-párů, se stále každý z nich drží svého směru a hraje své sety, před a po Bon Trip Session. To vytváří pocit tří unikátních setů, což přispívá k zajímavosti a síle noci. VIBE přinese tuto speciální session s Tripmain hrajícím jeho "Driving House set", potom se představí Bon Trip Session a Bon Finix skončí toto představení s Electro/Progresive House set.

vibe

K dovršení večera ještě nabízíme extra SElectra přídavek, v němž se ScarCoke postará o závěrečný VIBE set s mocnými elektronickými vibes, které Vám nedovolí na tuto noc zapomenout. Na začátku noci Vás bude vábit Mikki Killa skladbami, které znáte a jistě se zamilujete do skladeb, které jste ještě nikdy předtím neslyšeli.

vibe

Na druhém podiu L.P. zaujme Vaše smysly jedinečný styl, mixující RnB, Hip-Hop, Ragga and Reggeton, jelikož VIBE Vám chce poskytnout širokou nabídku , abyste si mohli vybrat hudbu, kterou rádi slyšíte a můžete vychutnat.


House/Electro Stage
22:00-01:00 Mikki Killa (CZ)
01:00-02:00 Tripmain (Zimbabwe)
02:00-03:00 Bon Trip
03:00-04:00 Bon Finix (CY)
04:00 till end ScarCoke (CY)

RnB/Hip-Hop/Raggaeton Stage
00:00-04:00 DJ L.P.

Vstup je 150 Kč, 50č pro studenty a holky mají do pulnoci vstup zdarma.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika