John B na B4B ve Flédě

John B na B4B ve Flédě

29. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do ČR se opět vrací nyní velmi oblíbeny John B. a na prosincovém Break 4 Beat (15.12) mu budou sekundovat Katcha a Wickaman.
Prošvihli jste loni elektro-úchyla Johna B? Chyběla vám na programu Break4beats princezna české d’n’b scény Katcha? Je libo něco nového? Co takhle anglický vánek Wickaman? Toto a mnohem více si budete moci rozbalit už před Ježíškem na vánočních Break4beats 15.prosince!

john b

Můžete ho nenávidět a můžete ho milovat. John B vyvolává jen hodně vyhraněné reakce. I taková je jeho show. Z řady d’n’b DJs vybočuje: silný make-up, extravagantní účes, trhlé kostýmy, nalakované nehty. Na pódiu hraje hlavně divadlo, natáčí fanoušky na kameru, fotí si je mobilem. Jeho „písničky“ ale patří mezi „povinnou literaturu“ drum and bass scény. Dámy do zákopů! Lamač srdcí John B přichází!

Odměnou pro pány pak bude vystoupení české d’n’b královny Katchy. Geniálně kombinace bassů a vokálů, něžný výběr desek a absolutní cit pro situaci. Taková je Katcha na pódiu. Místo titulů může nabídnout absolvování prestižní Red Bull Music Academy nebo letošní účast na mezinárodním djském workshopu v Pekingu. Pánové zadejte se, Katcha je v sále!

Wickaman – to je želízko v ohni, které do Brna přiváží Katcha osobně. D’n’b se věnuje šest let, předtím stál za gramofony v kapelách. O své muzice tvrdí, že stále hledá ten onen „zvuk“ a hledání ho baví. Za sebou má debutové album a v jeho kufříku bychom našli i desky, které známe ze setů jeho české spojenkyně Katchy.

X.Morph je jméno, které se na českých d’n’b fórech skloňuje v posledních měsících jen v kombinaci se superlativy. Nejenže zraje jako víno, ale připravil i překvapení. Na vánočních Break4beats nasadí laťku hodně vysoko hned ze startu! X.Morph feat. MC Tweedy Twizta & BURAAK (live flute)! X.Morph tak, jak jsme ho ještě neviděli!

Ani tentokrát nezklameme příznivce breakbeatu. Ve vánočním balíčku pro ně chystáme v hlavním sále jako aperitiv Yaka, u baru pak kvalitní vzorky Kaplika a Saku. Vánoční Break4beats budou tentokrát lechtivé a zábavné. Naleštěte lakýrky, bude se tančit!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika